izazvala oduševljenje

Prave ljepotice: Lejla Filipović objavila rijetku fotografiju s mamom i sestrama

25.05.2023 u 19:48

Bionic
Reading

Lejla Filipović, bivša Miss Hrvatske i supruga glumca i voditelja Tarika Filipovića, javila se iz Sarajeva gdje dane provodi u krugu najdražih. Fotografija na kojoj pozira s majkom i sestrama odmah je privukla pažnju njezinih pratitelja i obožavatelja

Lijepa supruga glumca i voditelja Tarika Filipovića jako je vezana za svoju obitelj, a sada se na Instagramu pohvalila fotografijama na kojima pozira s majkom i sestrama. Naime, Lejla je otputovala do susjednog Sarajeva, a ondje joj društvo prave mama i dvije sestre – što znači da su uživanje i dobra zabava zajamčeni.

Sve je oduševila novom fotografijom na kojoj pozira s majkom Fehmom i sestrama Amelom i Dženadom. Uz fotografija iz koje pršti radost i međusobna povezanost, Lejla je napisala: 'Imamo poker najjači na svijetu…Majka i tri kćeri.' Nakon toga slijedile su još dvije fotografija, rezervirane da zabilježe trenutke između Lejle i njezine majke.

Lejlini obožavatelji i prijatelji bili su oduševljeni viđenim te su to iskazali i u komentarima. 'Predivne sve četiri', 'Ljepota je stvarno nasljedna!', 'Divne! Mama kao med slatka!', 'Dobitna kombinacija', 'Baš ste sve lijepe', 'Bogatstvo', 'I najjači i najljepši', nizali su se komentari.

Dan prije Lejla je objavila također nekoliko fotografija iz Sarajeva, a pri tome i otkrila sjajan stajling u bež nijansama. Hlače visokog struka i pletena, rebrasta bluza zanimljivo oblikovanog dekolte savršeno su istaknuli njezinu ljepotu-

Inače, poznato je kako je Lejla je jako bliska s majkom i sestrama, iako zajedničke fotke ne objavljuje često. Kada god ima mogućnost 'skokne' do rodnog Dubrovnika u posjetu, a veselo društvo ponekad se i zajedno uputi na kakvu pustolovinu. Lejla i sestre posebno su bliske, obzirom da su bez oca ostale u ranoj dobi te su jedna drugu pazile dok je maka Fehma radila kako bi im omogućila školovanje.

  • +31
Poznati na premijeri filma Tarika Filipovića Izvor: Pixsell / Autor: Igor Soban / Pixsell