lijepa cvita

Prava ljepotica: Ecija Ojdanić pohvalila se fotografijama prelijepe kćeri

25.05.2024 u 12:46

Bionic
Reading

Brojni obožavatelji ističu kako je mlada Cvita u velikoj mjeri naslijedila maminu ljepotu te je njena 'kopija'

Hrvatska glumica Ecija Ojdanić na društvenim mrežama s pratiteljima je podijelila fotografije prelijepe kćeri, povodom njenog 19. rođendana.

'Danas nam je divan dan, našoj Cviti devetnaesti rodjendaaaaan! Naša mala djevojčica, koja to više i nije. Poklopilo se da cijela njena generacija danas slavi kraj jednog velikog ciklusa i početak novog', napisala je glumica u objavi na Instagramu i dodala u emotivnom tonu:

'Volimo te, najviše na svijetu, najponosniji smo na tebe. Neka ti naša ljubav, ponos, povjerenje, a i brigica samo budu vjetar u ledja za sve uzbudljiva nadolazeća poglavlja! Leti, golubice naša!'

  • +4
Ecija Ojdanić Izvor: Pixsell / Autor: Zvonimir Barisin/PIXSELL

U komentarima se ubrzo pojavio velik broj čestitki, ali i brojnih poruka u kojima obožavatelji naglašavaju sličnost s majkom.

'Lijepa na mamu', 'Prava ljepotica', 'Prekrasna, kao i mama', samo je dio komentara oduševljenih fanova.

Osim prelijepom kćeri, Ecija Ojdanić u posljednje vrijeme privlači veliku pozornost i svojim impresivnim trkačkim uspjesima. Naime, nedavno je osvojila deveto mjesto na državnom prvenstvu Hrvatske u ultramaratonu te radosno poručila koliko joj znači što u pedesetoj godini ruši sve osobne rekorde.

sve osim nogometa