ušetala u kadar

Helena Livaković pokazala stajliš izdanje, pa zaradila hrpu komplimenata

09.03.2023 u 14:08

Bionic
Reading

Supruga domaćeg nogometaša jedna je od najsamozatajnijih supruga naših Vatrenih koja se rijetko pojavljuje u javnosti. No na društvenim mrežama gdje se redovito javlja, može se vidjeti kakva joj je svakodnevica

Helena Livaković (ex Matić) ranije je diplomirala industrijski dizajn na Tekstilno-tehnološkom fakultetu u Zagrebu te je ranije izjavila da bi se 'voljela izražavati kroz modu i umjetnost', a sudeći prema do sad viđenom, ima istančani modni ukus.

U najnovijoj objavi na Instagramu pokazala je svoj zimski look. Prijatelji i fanovi su joj poslali srčeka te joj poručili da je ljepotica i prekrasna, pitali je je li 'pošla ili došla'. 'Iz kojeg si ti papirića ispala bombončiću?', bio je jedan od komentara.

Helenu su domaći mediji prozvali 'hrvatskom Meghan Markle'. Dobila ga je, naravno, jer mnoge izgledom podsjeća na vojvotkinju od Sussexa. a za svog se supruga vjenčala u lipnju 2022. godine u katedrali sv. Stošije u Zadru nakon pet godina veze. Žive nedaleko od Dinamova stadiona, a zbog trogodišnjeg Cruza, njihova pomskyja, čestoih se može vidjeti u šetnji maksimirskim perivojem.

  • +3
Helena i Dominik Livaković Izvor: Cropix / Autor: Tomislav Kristo / CROPIX