PROBLEMI NikolE JurčevićA

Poznatog nogometnog trenera umorio shopping s kćerima

16.06.2017 u 11:43

Bionic
Reading

Pomoćnik Slavena Bilića, Nikola Jurčević, sa svojom obitelji trenutno se odmara na Ibizi. Okružen s trima najvažnijim ženama u životu - suprugom Sandrom i kćerima Laurom i Lanom - Jurčević čini sve kako bi im udovoljio, pa je tako otišao i s njima u shopping. Čini se da je kupovina predugo trajala jer se odlučio odmoriti u obližnjoj fontani, u kojoj, srećom, nije bilo vode

Obitelj Jurčević još uvijek uživa na Ibizi, gdje je pomoćnik Slavena Bilića, bivši nogometaš Nikola Jurčević, sa suprugom Sandrom proslavio i 25. godišnjicu braka.

Nikola Jurčević u fontani Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram

Budući da na Ibizi boravi s trima najvažnijim ženama u svom životu - suprugom i kćerima Laurom i Lanom - Jurčević im je udovoljio i otišao s njima u shopping. Inače, odlazak u shopping sa svojim curama nije mu stran, a o tome je već ranije govorio.

'Naravno da su neizbježni bili i kupovina i obilazak dućana, čak i po nekoliko sati na dan, ali ništa mi nije teško učiniti za njih', izjavio je svojedobno za magazin Story, u vrijeme kada je zbog poslovnog angažmana boravio u Moskvi.

Ipak, čini se da mu je na Ibizi čekanje da djevojke iziđu iz jednog od dućana pomalo dosadilo pa se odlučio odmoriti, i to ni manje ni više, nego u fontani. Sve je snimila njegova kći Lana i video objavila u Instagram Storyju.