JURČEVIĆI NA IBIZI

Lijepe kćerke našeg nogometnog trenera uživaju u luksuznom odmoru

13.06.2017 u 07:03

Bionic
Reading

Sa suprugom Sandrom i kćerima Laurom i Lanom, nakon naporne nogometne sezone koju je proveo kao glavni pomoćnik trenera engleskog prvoligaša West Ham Uniteda, Nikola Jurčević uživa na Ibizi. Četveročlana obitelj iznajmila je luksuznu hacijendu, a fotografije na kojima se vidi koliko uživaju objavili su i on i njegova kći Lana, koja je u vezi sa sinom Emila Tedeschija, na svojim profilima na Instagramu

'Ništa mi nije teško učiniti za njih. Baš smo se nedavno smijali na tu temu, jer kako ih se često zaželim, spreman sam i satima s njima biti u kupnji kad mi dođu u posjet', rekao je svojedobno glavni pomoćnik Slavena Bilića u engleskom prvoligašu West Ham Unitedu, Nikola Jurčević.

Bivši nogometaš odlučio je povesti obitelj na zasluženi zajednički odmor, stoga je sa suprugom Sandrom, s kojom je u braku 21 godinu, te kćerima Lanom i Laurom otišao na Ibizu, na kojoj su iznajmili luksuznu hacijendu.

Vacation in Spain 🇪🇸☀️😎👌🏼👌🏼

Objavu dijeli Nikola Jurcevic (@jurcevicnikola)

Nikola Jurčević na svom se profilu na Instagramu pohvalio fotografijom iz privatnog bazena, na kojoj pozira s kćerima, a istu je fotografiju objavila i njegova starija kći Lana, koja u posljednje vrijeme puni medijske stupce zbog svoje veze sa sinom predsjednika Uprave i većinskog vlasnika Atlantic grupe, Emilom Tedeschijem mlađim.

🐬

Objavu dijeli *ℓ. ʝ* (@lanajurcevic)

Osim te fotografije, Lana se pohvalila još nekima na kojima pozira sama u atraktivnom dvodijelnom kupaćem kostimu, a pogled koji se pruža iza njezinih leđa ostavlja bez riječi.

Vente Pa'Ca 🌅

Objavu dijeli *ℓ. ʝ* (@lanajurcevic)