Londonske avanture

Evo kako se zabavlja Lana Jurčević dok nije u društvu Emila Tedeschija

24.04.2017 u 14:32

Bionic
Reading

Otkako je početkom godine otkrivena njezina veza s Emilom Tedeschijem mlađim, Lana Jurčević, starija kći nogometnog trenera Nikole Jurčevića, našla se u centru medijske pažnje. Ponosan otac na službenom profilu na Instagramu objavio je ovih dana fotografije sa svoje dvije kćeri u druženju u sunčanom Londonu. Evo što radi lijepa nasljednica dok je razdvojena od svog dečka Emila

'London maraton danas', napisao je ispod fotografije na društvenoj mreži Nikola Jurčević, nogometni trener čija je starija kći Lana u posljednje vrijeme punila novinske članke zbog svoje veze sa sinom predsjednika Uprave i većinskog vlasnika Atlantic grupe, Emilom Tedeschijem mlađim.

Lana i Emil nedavno su viđeni kako razmjenjuju nježnosti na košarkaškoj utakmici u Zagrebu i nisu krili ljubavnu sreću od znatiželjnih pogleda javnosti. 

London marthon today 🏃🏼🏃🏼🏃🏼👏🏻👏🏻👏🏻😎😎😎

A post shared by Nikola Jurcevic (@jurcevicnikola) on

Nikola Jurčević trenutačno radi kao glavni pomoćnik Slavena Bilića u engleskom prvoligašu West Hamu, a obitelj ga redovito posjećuje te praktički žive na dvije adrese, onoj zagrebačkoj, ali i londonskoj.

Koliko je Nikola ponosan na svoje dvije kćeri, nikada nije krio, a cijela je obitelj trenutno u Londonu te uživaju u svakom zajedničkom slobodnom trenutku.  

Happy Easter 🐇🙏🏼💛😀

A post shared by Nikola Jurcevic (@jurcevicnikola) on

Zgodna 23-godišnja Lana, kada je razdvojena od svog odabranika, najviše vremena provodi s mlađom sestrom Laurom, s kojom je vrlo bliska. Uživaju u vožnji biciklima te posjećuju razne restorane i barove, a često poprate i utakmicu kluba West Ham Uniteda, za koji kao pomoćni trener radi njihov otac.

we're riding through the boulevard 👨‍👧‍👧🚲💗

A post shared by *ℓ. ʝ* (@lanajurcevic) on

Go Irons🤗🤗

A post shared by *ℓ. ʝ* (@lanajurcevic) on