PREDAH OD SVEGA

Poznato je tko će preuzeti sve obveze nakon što se i kraljica Camilla povukla s dužnosti

04.03.2024 u 12:30

Bionic
Reading

Kako donose britanski mediji, princ William i princeza Anne spremni su preuzeti, ali i pojačati svoja pojavljivanja dok iscrpljena kraljica Camilla pokušava 'napuniti baterije' u inozemstvu

Dok se i iscrpljena kraljica Camilla oporavlja od pretrpanog rasporeda, koji je, bez puno razmišljanja, preuzela 'na svoja leđa' nakon teške dijagnoze kralja Charlesa III, novu turu obveza spremno je preuzeti dva radna člana kraljevske obitelji.

Riječ je naravno o princu Williamu, koji se 'vraća na staro', ali i princezi Anne, koja je inače poznata kao članica kraljevske obitelji koja odrađuje najviše angažmana.

Nasljednici kralja Charlesa III na tronu Izvor: tportal.hr / Autor: Neven Bučević/tportal

Kraljica Camilla iduće će dane provesti i u više nego zasluženom odmoru. 76-godišnja Camilla preuzela je na sebe sve obveze nakon je kralju Charlesu u siječnju dijagnosticiran karcinom, pa je, između ostalog, odradila i 13 solo angažmana.

SA CAMILLOM NA MISI

Kralj Charles III prvi puta u javnosti nakon još jednog Harryjevog istupa

Pogledaj galeriju

Prvih nekoliko dana provodi sa svojom obitelji, djecom i unucima za koje u posljednje vrijeme i nema previše vremena, a potom će privatnim avionom odletjeti na javnosti još uvijek nepoznatu destinaciju, gdje će odmarati nekoliko dana.

Ipak, sve će potrajati uistinu kratko budući da je već najavljeno kako će 11. ožujka predstavljati kralja na proslavi Dana Commonwealtha u Westminsterskoj opatiji. I dok će ona fizički biti prisutna, Charles će umjesto toga snimiti videoporuku kojom će obilježiti tu prigodu.