povratak na scenu

Naš poznati reper se preobratio i sada pjeva samo o Bogu

09.05.2017 u 10:25

Bionic
Reading

Zagrebački reper Marin Ivanović Stoka prije tri mjeseca vratio se iz komune Cenacolo blizu Barija, u kojoj je boravio dvije godine na liječenju od ovisnosti o drogama. Danas radi u skladištu, ali se i dalje bavi glazbom, no nove pjesme će, čini se, ovaj put tematizirati njegovu vjeru u Boga

Uoči odlaska na šesto liječenje, 36-godišnji Marin Ivanović Stoka je na svom profilu na Facebooku napisao da će, kad se vrati, slaviti Boga svojom glazbom. To je obećanje i ispunio.

U veljači je predstavio singl 'Stara škola kreka iz tame u svjetlost', a novu pjesmu, 'Mir Kamenitih vrata', objavio je proteklog vikenda.

Njegovu pjesmu objavila je i molitvena zajednica Srce Isusovo, uz post u kojem piše da reper već neko vrijeme sudjeluje na molitvama krunice koje se svakog utorka odvijaju u tom duhovnom dijelu Zagreba.

Stoka se 18 godina borio s ovisnošću, nakon čega je proveo godine na liječenju u komunama.

'Kad se sjetim svega toga, brije i droga, preživio sam mrak uz pomoć dragog Boga, Gospa me vratila, a bio sam mrtav, hodao sam poljima dugih, bijelih crta. Pukotine na cestama bile su mi druške, kockice, vagice, repetirane puške... Samo ljubav i pozitiva', napisao je na svom profilu na Facebooku.