ZBOGOM GLAZBI

Stoka se više ne želi baviti pjevanjem

05.01.2015 u 14:42

Bionic
Reading

Ulaskom u novu godinu Marin Ivanović Stoka (33) odlučio se pozdraviti s pjevanjem, a svoju odluku objavio je na službenoj Facebook stranici

'Poštovana publiko, unaprijed se ispričavam zbog ove objave koja slijedi, ali teška srca moram vam priopćiti da se i ja nažalost povlačim iz repa. Jedina stvar koju sam u svom životu radio sa sto posto svojega srca i užitka je upravo taj rep, za kojeg sam, svih ovih godina, od početka živio. Došla su druga vremena i puno je više onih koji pljuju po onom što radimo iz čiste dosade, a vrlo je malo onih koji su ostali vjerni i odani našoj glazbi na način na koji smo ju mi živjeli, voljeli i raditi. Dragi moji, u roku od sedam dana gasim svoje profile, te ostaje jedino moj kanal na YouTubeu, na kojem ćete se moći podsjetiti kako su to radili i živjeli oni stariji, koji su to i započeli. Došlo je vrijeme da mikrofon prepustim nekoj novoj generaciji, nadam se da ćete u budućnosti u novim izvođačima moći uživati na isti onaj način, kao što je nekolicina vas uživala u mojoj glazbi, na čemu vam od srca zahvaljujem', napisao je Stoka.


Marin nam je ostao nedostupan za komentar, a ovom odlukom iznenadio je obožavatelje koji se još uvijek nadaju da je riječ samo o šali ili privremenoj odluci. Pjevač koji je tijekom svoje karijere vodio bitku s ovisnošću, o čemu je mnogo puta javno govorio, ponovno je snimio spot za pjesmu 'Spremni na rat' i njome se, kako kaže, oprostio od glazbe.