velika ljubav

Spremni na veliki korak: Gerard Pique i Clara Chia planiraju zaruke?

19.06.2023 u 10:29

Bionic
Reading

Prošlog je ljeta Pique uhvaćen u prevari, ali sada je pokazao da gaji ozbiljne osjećaje prema djevojci koja je nekoć bila 'samo' ljubavnica

Kada je otkriveno da popularni nogometaš ima ljubavnu aferu, mnogi su ga žestoko osudili zamjerivši mu bol i ljutnju koju je opjevala njegova bivša. Ipak, Pique je pokazao da ljubavna avantura s mladom Clarom Chiom nije samo zabava i hir, već i odnos s pravim osjećajima, a koji sada možda vode i na stepenicu više.

U turbulentnim mjesecima iza njih, ovaj je par svašta proživio. Mediji čekaju svaki njihov korak kako bi otkrili poneki detalj o njima, a pritisak javnosti natjerao je Claru i da potraži pomoć stručne osobe kako bi sačuvala svoje mentalno zdravlje. Osim toga, par je potražio i pomoć na sudu kako bi donekle zaštitili svoju privatnost od jednog fotografa za kojeg smatraju da je prešao granice.

Odnos je uistinu bio stavljen na mnoge kušnje, no sve to osnažilo je njihovu ljubav te se sada u španjolskim medijima šuška da par planira i zaruke, ali i skoro vjenčanje!

'Gerard Pique i Clara Chia će se vjenčati. Bivši nogometaš i njegova djevojka donijeli su ovu vrlo važnu odluku', napisali su te dodali da vijest planiraju objaviti na dan vjenčanja njegovog brata Marca.

Gerard Pique i Clara Chia Marti Izvor: Profimedia / Autor: Jordi Martin / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia