STRASTVENE NAVIJAČICE

Poznate dame i partnerice nogometaša odjenule dresove i pokazale isklesane linije

21.06.2018 u 22:31

Bionic
Reading

Utakmica još nije počela, a one su već bile u dresovima i šalovima. Kako su izgledale pokazale su na društvenim mrežama, a neke od njih su nam i otkrile kako su bodrile našu reprezentaciju

Jedna od zasigurno najseksi poznath navijačica bila je Nives Celzijus. Pjevačica, glumica i spisateljica, opet je zapalila internet. Svojim fanovima je pokazala u kakvom izdanju je navijala večeras. A odjenula je crveno bijelu kombinaciju s opakim dekolteom u prvom planu.

A veceras navijamo ovako 🇭🇷 #vatrenozavatrene #samovatreno #croatia

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

Jelena Rozga našoj reprezentaciji poslala je poruku na Instagramu. 'Vatreni večeras smo uz vas!', poručila je pjevačica pored animirane poruke.

Antonija Blaće nije štedjela glasnice. Navijala je na RTL-ovom summer partyju. 'Dres mi je oriđiđi repkin', pohvala se omiljena televizijska voditeljica i producentica za tportal. 'Gledali smo utakmicu, a sad imamo koncert Dubioze', kaže lijepa Šibenčanka.

Lidija Bačić opet je pokazala poprsje u crveno bijeloj majici na bretele u kojoj je napeto pratila uspjeh naše 'repke'.

  • +10
Lidija Bačić Izvor: Cropix / Autor: Niksa Stipanicev / CROPIX

Supruga Ivana Rakitića, Raquel Mauri navijala je u društvu kćerkica Althee (5) i Adare (2). I one su, naravno bile u crveno bijeloj kombinaciji. 'Spremne smo bodriti 'papija' Ivana Rakitića. Kako vam se sviđaju naše pletenice?', napisala je Raquel u opisu fotografije na kojoj njezina kćer nosi dres s brojem 7 i natpisom 'Papi'.

U grad Nižnji Novgorod stigla je Adriana Đurđević, djevojka hrvatskog reprezentativca Duje Ćalete - Cara Adriana koja je u Rusiju doputovala u društvu starije sestre Antonele Đurđević Bujak. Atraktivna Riječanka bila je u crveno bijeloj kombinaciji od glave do pete, kao i njezina sestra.

Lijepa supruga Domagoja Vide, Ivana je odjenula navijačku majicu i napravila zamaman selfie u znak podrške našim nogometašima.

🙏🏻🇭🇷😘❤️

A post shared by 🇭🇷Ivana Vida, 2️⃣4️⃣ (@ivana_vida) on