HRVATSKE NAVIJAČICE

Dok čeka utakmicu, djevojka našeg reprezentativca šopingira po Rusiji

21.06.2018 u 11:38

Bionic
Reading

Dok se njezin dragi Duje Ćaleta Car priprema za drugu važnu utakmicu Svjetskog nogometnog prvenstva, Adriana Đurđević po Rusiji se zabavlja sa sestrom obilazeći lokalne trgovine

Lijepa Dubrovkinja Adriana Đurđević, djevojka našeg reprezentativca Duje Ćaleta Cara stigla je prije dva dana u Rusiju kako bi podržala našu momčad i odgledala drugu utakmicu Hrvatske na Svjetskom prvenstvu. Adriana je u Nižnji Novgorod stigla zrakoplovom u društvu starije sestre Antonele Đurđević Bujak, a kako se zabavljaju podijelila je putem svojih profila na društvenim mrežama.

Osim toga, 26-godišnju Adrianu snimili su i fotoreporteri kada je sa sestrom razgledavala grad i obilazila lokalne trgovine. Adriana je nosila trendi rozu haljinu na točkice koje su apsolutni hit sezone, crnu torbicu i velike sunčane naočale.

  • +2
Adriana Đurđević sa sestrom Izvor: Cropix / Autor: Tom Dubravec / CROPIX

Inače mladu blogericu koja se prije bavila modelingom mnogi uspoređuju sa suprugom našeg nešto iskusnijeg reprezentativca, Matea Kovačića, Izabel Kovačić. Osim fizičkim predispozicijama, Izabel i Adriana njeguju i sličan modni ukus.

Adriana Đurđević i Izabel Kovačić Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram

Hoće li Adriana donijeti sreću svome dragom koji je sjajnim igračkim sposobnostima u austrijskom klubu Red Bull Salzburg izborio poziv izbornika Zlatka Dalića na Svjetsko prvenstvo ostaje tek vidjeti. 'Dok su dečki u Rusiji skoncentrirani na igru i svoje protivnike, te usmjereni na to da daju svoj maksimum, moj je zadatak da ga što bolje ohrabrim i budem najvjernija i najglasnija navijačica' pojasnila je Adriana nedavno za Story te dodala: 'Za sada znam da ću ih bodriti s tribina protiv Argentine, a za dalje daj Bože da se opet pojavim u Rusiji.'