nasmijali fanove

Poznata lica informativnog programa RTL-a pokazuju kako izgledaju njihovi blagdanski dani

27.12.2020 u 10:58

Bionic
Reading

Blagdani traju, sve je u božićnom ugođaju, a slavni vole pokazati kako oni doživljavaju to vrijeme. Među njima su i mnogima omiljene televizijske osobe Ana Brdarić Boljat, Zoran Šprajc i Tomislav Jelinčić. Svaki na svoj način otkrili su malo svog slavljeničkog ozračja

Televizijski urednik i voditelj Tomislav Jelinčić već 24 godine vlada malim ekranima, a vojsku fanova uveseljava na društvenim mrežama. 'Kad misle na tebe, napravi te dječja kreativnost i nađeš se na boru', opisao je fotografiju jedan od najdugovječnijih novinara RTL-a, a koja prikazuje simpatičan ukras od kartona.

Njegova kolegica Ana Brdarić Boljat stavila je novogodišnje party naočale i fotografirala se u opuštenom izdanju u igri sa svojom djecom. 'U rizičnim smo danima, a ja napadam s manje kontakata i diplomacijom osvajam svijet', napisala je uz opis da je okupirana društvenom igrom Rizik. Urednica i voditeljica na Silvestrovo će proslaviti desetu godišnjicu braka sa suprugom Markom Boljatom s kojim je već 19 godina.

Nedavno je javnost saznala da je Zoran Šprajc završio u samoizolaciji. Budući da neko vrijeme nije mogao biti u prirodi, sada koristi svaki slobodan trenutak kako bi uživao u svježem zraku. S Parka prirode Medvednica opisao je kako mu je bilo, kako kaže, uznijeti svojih 125 kilograma tako visoko.

'Mjera 'ograničenje kretanja' jako grubo zvuči, ali ne dajte da vas ograniči. Jer negdje oko vas sigurno ima neka granica koju dosad niste prešli pa iskoristite ovu situaciju u kojoj ne možete dalje da osvojite ono bliže. Ja sam eto prvi put ikad, ovih dana sam samcat uznio svih svojih 125 kg na vrhove Medvednice, Bogu pod noge. Nekidan od Trnave do Hunjke, a danas od Gračana do Sljemenskog tornja', započeo je objavu voditelj koji je nakon zadnjeg infarkta u potpunosti promijenio način života.

Priznao je da mu nije bilo lako. 'Dok sam ja uspuhano stenjao, mnogi su kraj mene prema vrhu prolazili laganim trkom. Ali koji god vrh bio, svaki je jednako vrijedan ako ste s njime pomakli svoje granice - bio to vrh Matterhorna, vrh Medvednice ili krug oko najbližeg parka. Osvajajte nove vrhove, prelazite svoje granice, širite se na nove prostore, u prirodi i u glavi. 'Novo Nenormalno' će potrajati duže nego što mislite, ali ne dozvolite da vas ograniči u kretanju, u mišljenju, u pogledu. Ostanite normalni i osvojite nešto za sebe', poručio je Zoran Šprajc.

  • +13
Zoran Šprajc Izvor: Pixsell / Autor: Borna Filic/PIXSELL