pet godina braka

Naša glumica objavila dirljivu poruku svom suprugu

11.05.2017 u 12:12

Bionic
Reading

Zajedno su već osam godina, od toga pet godina u braku. Glumica Leona Paraminski, koja se s Tinom Komljenovićem vjenčala na karipskom otoku, zbog ljubavi se odselila u Ameriku, a sada je svom suprugu na najljepši mogući način čestitala godišnjicu braka

Točno u podne 10. svibnja 2012. godine na karipskom otoku Sveta Lucija, u vjenčanici Borisa Pavlina, bez kumova i obitelji, svoju trogodišnju vezu ozakonili su glumica Leona Paraminski i doktor znanosti Tin Komljenović. Medeni mjesec proveli su na istom otoku, u vili koja je bila predstavljena u arhitektonskom časopisu, s vlastitom plažom i bazenom.

Danas, pet godina kasnije, bračni par živi u Kaliforniji, kamo su se odselili zbog Tinova posla, a glumica je suprugu čestitala godišnjicu braka putem Instagrama.

'In the end, it's not going to matter how many breaths you took, but how many moments took your breath away (Shing Xiong) 5 years of marriage, 8 years of being together...', napisala je Leona Paraminski ispod zajedničke fotografije sa suprugom.

(Hey Jesus)😂😂😂 I love our life journey together #partytime🎈#love #partner #friends #CA #leonaparaminski

Objavu dijeli Leona Paraminski ☘California☘ (@leonaparaminski)