život nakon razvoda

Poznata glumica nije spremna za novu vezu: 'On je bio ljubav njezina života'

31.05.2017 u 19:46

Bionic
Reading

Još u lipnju 2015. godine Ben Affleck i Jennifer Garner najavili su da je njihovom desetogodišnjem braku došao kraj. Ipak, sve do nedavno, par je djelovao kao da su i dalje sretni i zaljubljeni. Barem u javnosti. Affleck je živio u gostinjskoj kući u dvorištu i sve su zajedno radili kao prava obitelj. No, nisu uspjeli te je glumica u travnju podnijela papire za razvod

Jennifer Garner svim se silama trudi da nastavi svoj život kao samohrana majka. Glumica, koja je podnijela zahtjev za razvod od Bena Afflecka 13. travnja, prema pričama bliskih prijatelja, prolazi kroz teško razdoblje.

'Ovo je zaista bila vrlo teška odluka za nju, no vrijeme je da se fokusira na budućnost', otkrio je nepoznati izvor medijima. 45-godišnja glumica i njezin godinu dana mlađi suprug podnijeli su zahtjev za zajedničkim skrbništvom nad njihovo troje djece - 11-godišnjom Violet, osmogodišnjom Seraphine i petogodišnjim Samuelom, te će sve odluke oko djece donositi zajednički.

Kada su prvi puta najavili da je njihovom braku došao kraj, u lipnju 2015. nakon deset godina, glumac se preselio u gostinjsku kuću u dvorištu kako bi bio čim bliže djeci.

'Željeli su da djeca čim manje osjete nesuglasice, budući da su uvijek govorili da su im upravo oni najvažniji.'

Jennifer Garner u posljednje je vrijeme zaista zaposlena. Osim brige o djeci, snima čak tri filma, no vremena za novu ljubav nema. 'Još uvijek ne razmišlja o novoj vezi i mislim da će proći još dosta vremena do toga. Ne viče na sva zvona da je slobodna, niti planira izlaske. Još uvijek govori da je Ben bio ljubav njezina života', otkrio je prijatelj blizak glumici.