nije dugo čekao

Papiri za rastavu tek su predani, a holivudski glumac već ljubi drugu

17.04.2017 u 20:04

Bionic
Reading

Donedavni supružnici Uskrs su proveli zajedno s djecom, a obiteljski su otišli i u crkvu. Ipak, čini se da je Ben Affleck ipak već krenuo dalje - odselio se iz obiteljskog doma, a navodno je pronašao i djevojku

Glumica Jennifer Garner napokon je smogla snage i nakon 12 godina braka podnijela papire za razvod od kolege Bena Afflecka. Sudeći prema napisima u američkim tabloidima, holivudski glumac iselio se iz obiteljskog doma u Los Angelesu, no ne daleko, već samo u kuću za goste u istom dvorištu, a već je, navodno, pronašao i djevojku.

Iako razvod, barem u većini slučajeva, ostavlja gorak okus u ustima bivših supružnika, čini se da kod njih dvoje i nije takav slučaj. Budući da, kako piše TMZ, par nikada nije potpisao predbračni ugovor, sumnja se da bi sam razvod mogao potrajati i više od šest mjeseci, zbog svih zajedničkih nekretnina i novca koji su stekli tijekom 12 godina braka.

Sve do sada puno se pisalo o njihovu razvodu, a šuškanja su počela još prije dvije godine kada su sve to najavili, no papiri su tek sada potpisani. Unatoč svemu, Jennifer Garner i Ben Affleck ostali su u odličnim odnosima, što se vidi i po fotografijama snimljenima na sam Uskrs. Donedavni supružnici otišli su, kao i svake nedjelje, sa svoje troje djece u crkvu, a potom su zajedno proveli i dan.

Magazin People donosi kako će par zatražiti zajedničko skrbništvo nad 11-godišnjom Violet, osmogodišnjom Seraphinom i petogodišnjim Samuelom