Godine joj ne mogu ništa:

Poznata glumica danas slavi 38. rođendan: Mnogi se slažu da nikad nije bila ljepša

27.08.2017 u 21:05

Bionic
Reading

Jedna od naših najpopularnijih glumica, Ana Begić Tahiri koja je širi krug javnosti osvojila ulogom u humorističnoj seriji 'Bibin svijet' danas je napunila 38. godina. Iako se približava ulasku u četvrto desetljeće života, ona se ne mijenja, a njezin rođendan je bio prigoda da se prisjetimo njezinih nekadašnjih izdanja

Glumici Ani Bagić Tahiri od još od subote navečer na njezin Instagram profil stižu čestitke sa svih strana.

Najljepše želje za njezin 38. rođendan uputili su joj brojni prijatelji i kolege Indira Levak, Barbara Kolar, Slavko Sobin, Bojana Gregorić Vejzović, Mirna Medaković, Ana Majhenić, Katarina Baban, Ornela Vištica.

Bring it on 38 #bday #birthdaygirl #birthdayparty

A post shared by Ana Begic Tahiri (@begictahiri) on

Tridesete su glumici, izjavila je, donijele samo ono najbolje u životu - dijete i brak te više samopouzdanja.

'Ako mi četrdesete budu upola dobre kao tridesete, nitko sretniji od mene. Gledam kolegice koje u četrdesetima izgledaju više nego genijalno i rade više nego ikada, tako da se nadam da ću i ja ići njihovim stopama. Nekako sam sama sebi bolja kad imam posla', izjavila je ranije za tportal. A posla joj ne nedostaje, sretna je u braku i uživa u majčinstvu.

Mnogi se slažu da glumica danas izgleda bolje nego ikada. Prošle godine je priznala da se godinama mučila s viškom kilograma te se podvrgnula zahvatu abdominoplastike, odnosno odstranjivanju viška kože na području trbuha te ultrazvučne liposukcije. O toj je operaciji razmišljala otkako joj se nakon trudnoće koža opustila. Svoju vitku figuru održava vježbanjem, zdravom prehranom i pijući puno vode.

Godinama je vjerna svojoj plavoj kosi, jedino je njezinu duljinu mijenjala. Iako nikad ne igra na sigurno, čini nam se kako je i crna njezin najčešći stilski odabir. Na društvenim događanjima nerijetko plijeni pažnju svojim odjevnim kombinacijama pa joj se mora priznati da se, osim po svojim sjajnim glumačkim ostvarenjima, odlično snalazi u svim modnim ulogama.

Pogledajte koliko se mijenjala tijekom godina i kakvim nas je izdanjima znala počastiti:

  • +14
Ana Begić Tahiri Izvor: Cropix / Autor: Goran Mehkek / CROPIX