ED SHEERAN

Poznat razlog zbog čega se sa scene povlači slavni glazbenik sa samo 28 godina

28.08.2019 u 23:34

Bionic
Reading

Ed Sheeran, crvenokosi Britanac čiji su hitovi osvojili svijet, sve je šokirao najavom kako se planira povući sa glazbene scene sa samo 28 godina

Popularni kantautor koji je zaradio nevjerojatno bogatstvo otkrio je i što je razlog te iznenadne odluke.

Vijest da se povlači, no na radost obožavatelja ne zauvijek, podijelio je na pozornici tijekom koncerta u Ipswichu.

'Kao što možda znate ili ne znate, nalazim se na 'Divide' turneji više od dvije godine i ovo je posljednji dan svega. Postoji nešto vrlo slatko u svemu tome, jako mi je drago što ste ovdje i što sve završava u Ipswichu. Ovo mi je sigurno posljednja svirka u sljedećih 18 mjeseci. Svirali smo diljem svijeta, to je bilo nevjerojatno iskustvo', izjavio je Ed.

Dodao je i kako je moguće da je to njegov posljednji nastup ikad, ali i da ako će se jednog dana vratiti, bit će to s istim bendom koji ga je pratio godinama.

Izvor: Društvene mreže

Talentirani glazbenik koji se ove godine našao na 17. mjestu liste najbogatijih britanskih glazbenika, rekao je i da je turneja 'Divide' njegova posljednja kako bi mogao provesti više vremena sa suprugom Cherry Seaborn, s kojom je u vezi još od srednje škole.

'Osnivam život s Cherry. Ne mogu sljedećih 20 godina biti na cesti, djeca bi mogla promijeniti stvari i ne bi mi smetalo da se žrtvujem zbog njih', objasnio je Ed čiju je turneju 'Divide' vidjelo čak 9 milijuna ljudi diljem svijeta i to je čini najvećom turnejom ikad, objavili su britanski mediji.

Ed Sheeran - Thinking Out Loud [Official Video] Izvor: Društvene mreže / Autor: Ed Sheeran

Ed se, kako su mediji ranije objavili, krajem prošle godine u potpunoj tajnosti vjenčao s voljenom Cherry, a nedavno je otkrio kako uskoro planiraju proširiti obitelj.

Inače, Sheeranova turneja oborila je sve rekorde posjećenosti i zarade: s trona je skinuo grupu U2 koja je prvo mjesto držala sa zaradom od 735,4 milijuna dolara iz 2011. godine, dok je Ed pokupio rekordnih 736,7 milijuna dolara za vrijeme održavanja turneje. Od ožujka 2017. godine na putu je bio 893 dana i održao je 255 nastupa.