ČUVAJU INTIMU

Ljubav iz srednjoškolskih dana: Tko je skromna djevojka koja je osvojila Eda Sheerana

01.03.2019 u 15:14

Bionic
Reading

Odrasli su zajedno u malenom mjestu na sjeveru Engleske, pohađali istu srednju školu, a onda je planula ljubav koja i dan danas traje. Ed Sheeran u prosincu je u tajnosti oženio ljubav svog života, skromnu hokejašicu Cherry Seaborn o kojoj javnost zna tek pokoji detalj

Možda baš zbog toga što je svoju intimu i ljubavni život od početka karijere držao podalje od medija i javnosti Ed Sheeran uspio je održati vezu od rane mladosti i okruniti je brakom. Siguran u to da je Cherry Seaborn ona prava s kojom želi provesti ostatak života, 28-godišnji Britanac krajem prosinca prošle godine oženio je dvije godine mlađu sugrađanku.

U želji da njegov privatni život ostane podalje od oka javnosti, Sheeran nikada nije ni potvrdio vjenčanje, ali izvori bliski paru za britanske su tabloide opisali kako je ceremonija bila intimna i romantična.

'Bio je prisutan samo najbliži krug ljudi. Prijatelji iz škole, obitelj i kumovi. Tek 40-tak ljudi. Cijela je ceremonija bila bez velike pompe, poznatih osoba i kraljevskih krugova. Bilo je to jedno malo, slatko zimsko vjenčanje i nitko od toga nije radio senzaciju', rekao je jedan od izvora.

Međutim, ono što se ipak sa sigurnošću zna i s čime se pohvalio pred nekoliko milijuna obožavatelja, su zaruke koje su pale na Silvestrovo 2017.

26-godišnja Cherry Seaborn, odrasla je u malom mjestu Suffolk s majkom, ocem arhitektom te mlađim bratom. Pohađala je srednju školu Thomas Mills, isto kao i Ed.

No, za vrijeme školovanja njihovi su se interesi ali i karakteri itekako razlikovali. Cherry je bila popularna, društvena i strastvena ljubiteljica sporta, pogotovo hokeja na travi kojim se i dan danas bavi. S druge strane Ed je bio umjetnička duša, a njegov fizički izgled ponekad mu je stvarao probleme pri socijalizaciji. Tijekom djetinjstva imao je problema i sa sluhom.

  • +2
Ed Sheeran i Cherry Seaborn Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iako se poznaju gotovo cijeli život, kemija između njih dvoje rodila se 2015. godine, a ljubav su uspjeli održati unatoč raznim preprekama. Većinu vremena provodili su odvojeno, na dva kontinenta, održavajući svoju vezu na daljinu. Za razliku od mnogih kojima takav izazov presudi, njih je samo osnažio.

Nakon srednje škole Cherry je upisala studij molekularne biologije na sveučilištu Durham, a nakon što je magistrirala upisala je postdiplomski studij u Americi na sveučilištu Duke u Sjevernoj Karolini. Strastvena je igračica hokeja na travi koji trenira još od srednjoškolskih dana. Jedno vrijeme igrala je za mladu reprezentaciju s kojom je osvojila nekoliko srebrnih i zlatnih medalja na svjetskim natjecanjima. Ljubav prema ovom sportu prenijela je i na današnjeg supruga. Njih se dvoje često mogu vidjeti na tribinama hokejaških utakmica kako strastveno navijaju.

Samozatajna Cherry oduvijek je, kažu, bila ona prava za Eda. Čim ju je upoznao znao je da želi s njom provesti ostatak života. Upravo njoj posvetio je većinu svojih balada, od kojih valja spomenuti pjesmu 'Perfect' u kojoj je poslužila kao glavna inspiracija.

Upravo zbog Cherry i ljubavi Sheeran je u jednom periodu života odlučio uzeti pauzu od glazbe. Godinu dana maknuo se s društvenih mreža, nije zakazivao nikakve turneje niti koncerte. Tada je sa svojom odabranicom odlučio putovati po svijetu. Posjetili su Japan, Novi Zeland, Ganu i potom Island na koji su stigli s namjerom da vide polarnu svjetlost. Na žalost, Ed se ozlijedio pa su taj čaroban događaj ipak propustili.

Pretpostavlja se da već dvije godine žive skupa, a navodno im je plan u budućnosti se preseliti izvan Londona, vratiti u rodni kraj i tamo osnovati obitelj. Jednom prilikom Ed je rekao da mu je velika želja da njegova djeca pohađaju njegovu srednju školu.