ROMANTIKA NA IBIZI

Najpopularniji pjevač današnjice ne krije sreću: Suprugu obasipao poljupcima na odmoru

24.06.2019 u 16:40

Bionic
Reading

U prosincu prošle godine planetarno popularni britanski kantautor Ed Sheeran na intimnoj ceremoniji u pokrajini Suffolk uplovio je u bračnu luku sa svojom prijateljiom iz djetinjstva, 26- godišnjom Cherry Seaborn s kojom ovih dana uživa na romantičnom odmoru na španjolskoj Ibizi

Kada se ne nalaze u ludom noćnom provodu posjećujući popularne klubove na španjolskoj Ibizi, 28- godišnji Ed Sheeran i njegova dvije godine mlađa supruga Cherry Seaborn u društvu prijatelja uživaju u dnevnim aktivnostima na moru.

Sudeći po paparazzo fotografijama para, planetarno popularni Ed Sheeran nije se odvajao od svoje prijateljice iz djetinjstva i supruge koju je obasipao poljupcima na morskoj stijeni.

Ed Sheeran i supruga Cherry Seaborn Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iako se znaju iz djetinjstva, Cherry i Edu trebalo je više od 15 godina da jedno u drugome prepoznaju srodne duše. Slavni Britanac, koji je zaslužan za sve najpopularnije ljubavne hitove današnjice, prošlog Božića u tajnosti je i bez velike pompe oženio svoju prijateljicu iz djetinjstva Cherry s kojom se skrasio nakon zarađene titule serijskog zavodnika modela i manekenki.

  • +5
Ed Sheeran Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia