lupila je nostalgija

Povratak u školske klupe: Pogledajte kako je Mirna Maras Batinić izgledala kao djevojčica

16.04.2021 u 19:03

Bionic
Reading

Jedna od naših najpopularnijih voditeljica gotovo svakodnevno zabavlja i oduševljava svoje pratitelje najrazličitijim situacijama iz svog poslovnog i privatnog dijela života. Danas se opet nakratko vratila u bezbrižna vremena kad je bila školarka

'Rado se sjetim ljeta kod baka. Jedna je bila u Gospiću, druga u zaleđu Šibenika. Tamo sam provodila ljeta', rekla je ranije Mirna Maras Batinić za tportal. Šarmantna HRT-ova voditeljica TV Bingo showa danas se nakratko vratila u djetinjstvo. Nakon 28 godina posjetila svoju osnovnu školu.

Mirnina osnovna škola obilježila je 50. godišnnjicu postojanja pa su je pozvali da uveliča tu prigodu. Voditeljica je prošetala hodnicima i sjela u klupu svog razreda, a fanovima je pokazala i sastavak svoje tadašnje najbolje prijateljice na temu 'lažljivi dan'.

Nedavno je proslavila 42. rođendan u udobnosti svoga doma. Obožavatelje je počastila fotografijom na svom Instagramu koju je fotkala u krevetu jedući voće. 'Prošli je bio u totalnom lockdownu, ovaj u nešto boljim uvjetima...a za sljedeći imam plan - tulum za pamćenje', napisala je Mirna uz fotografiju. Među brojnim komentarima i čestitkama bila je i njezina bivša kolegica s HRT-a Karmela Vukov Colić koja joj je poželjela sve najbolje.

  • +3
Mirna Maras Batinić Izvor: Pixsell / Autor: Danijel Berkovic/PIXSELL