kad se male ruke slože

Mirna Maras Batinić danas slavi rođendan, a u spravljanju slastica netko joj je pomagao

08.04.2021 u 10:14

Bionic
Reading

Nekadašnja voditeljica Eurojackpota i Lota, a sad TV Bingo showa na HRT-u nerijetko pratitelje na društvenoj mreži časti fotografijama i simpatičnim videima iz svog obiteljskog života. Pokazala je kako se u srijedu navečer sprema za svoj veliki dan kojeg će proslaviti u krugu svojih najmilijih

Već je mnogima poznato kako Mirna Maras Batinić živi obiteljsku idilu sa suprugom Željkom Batinićem s kojim je u rujnu proslavila četvrtu godišnjicu braka kojeg su sklopili u tajnosti u zagrebačkoj vijećnici. Kao kruna njihove ljubavi u ožujku 2017. im je stigla kćer Meri.

Djevojčica je često dio maminih Instagram storyja, a sad je voditeljica TV Bingo showa pokazala kako joj je njezina mezimica svojim spretnim ručicama pomagala oko pravljenja rođendanske torte. Sve je snimao tata Željko, a jutros su mami zapjevali za njezin dan.

Podsjetimo, osim Meri ima i sina Niku kojeg je dobila u prijašnjem braku s kondicijskim trenerom i nekadašnjim glumcem Marijem Valentićem.

Voditeljica je ranije izjavila kako svaku novu godinu treba gledati kao novu priliku za ostvarivanje vlastitih želja i ciljeva. Smatra da je bitno biti pozitivan i cijeniti ono dobro što nam svaki novi dan nosi te da se ne treba zamarati brojevima, jer je 'važno je ono kakvi smo iznutra'.

  • +3
Mirna Maras Batinić Izvor: Pixsell / Autor: Danijel Berkovic/PIXSELL