u drugom stanju aktivna

Povratak u kazalište: Jelena Perčin Otašević je opet na poslu, pratitelji joj poručuju da će ponovo biti najljepša trudnica

08.06.2020 u 12:12

Bionic
Reading

Glumica Jelena Perčin i njezin suprug Momčilo Otašević usred pandemije korona virusa i nedugo nakon zagrebačkog potresa doznali su da će ponovno postati roditelji što su nedavno obznanili s javnosti. Iako nisu planirali proširenje obitelji, ne kriju koliko su sretni što će njihova jednoipolgodišnja kćerkica Maša dobiti mlađeg brata. Jelena Perčin dio trudnoće provest će radno

Kazališta diljem Hrvatske započela su s radom, pomno se planiraju i pripremaju predstave koje će se, doduše, održavati uz mjere, što znači da gledališta još neko vrijeme neće biti dupkom ispunjena, no umjetnici su sretni što su se vratili u 'staru normalnost' za kojom su žudjeli. Među njima je i Jelena Perčin.

Glumica se fotografirala ispred ogledala u garderobi svoje matične kazališne kuće. Nema tko joj na Facebooku gdje je objavila fotografiju i gdje je poprilično aktivna, nije čestitao na trudnoći i udijelio sam kompliment na račun njezine bezvremenske ljepote.

Jelena će roditi ove zime, a poznato je i kako ovaj put nosi sina. Ona i Momčilo Otašević već imaju kćer Mašu koja se rodila u kolovozu 2018. godine, a glumica iz bivšeg braka sa zagrebačkim ugostiteljem Kristijanom Babićem ima i kćer Lotu. Podsjetimo, Nakon dvije godine veze, par se jedno drugome zakleo na vječnu ljubav u svibnju 2018. na intimnoj ceremoniji u bokokotorskom zaljevu u Crnoj Gori pred članovima obitelji i najbližim prijateljima.