LJUBAV JE POSTOJANA

Povodom suprugovog rođendana Kim Kardashian objavila do sada neviđene zajedničke fotografije kojima uvjerava javnost da u braku nema problema

09.06.2020 u 10:05

Bionic
Reading

Reper Kanye West slavi 43. rođendan, a tim povodom voljena supruga Kim Kardashian pred cijelim je svijetom pokazala koliko joj on znači. Iskoristila je priliku kako bi odbacila nedavna nagađanja o problemima u braku i uvjerila javnost da se ona i Kanye vole više nego ikada

'Sretan rođendan moj kralju', napisala je u vrlo jednostavnom, a istovremeno snažnom opisu Kim Kardashian uz fotografije nje i supruga slavljenika, koje javnost do sada još nije imala prilike vidjeti.

Naime glazbenik i poduzetnik Kanye West slavi svoj 43. rođendan, a upravo ta prilika pokazala se sjajnom Kim da pokaže javnosti da je u njezinu braku zapravo sve u najboljem redu.

Nedavno su se pojavila šuškanja u medijima da reality zvijezda i reper imaju nesuglasice, da se ne razumiju te da zapravo gledaju u vrlo različitim smjerovima.

Kim Kardashian i Kanye West Izvor: Profimedia / Autor: - / Backgrid USA / Profimedia

No, ako je suditi prema riječima gospođe Kardashian West, par koji je nedavno proslavio svoju šest godišnjicu braka, u velikoj je ljubavi.

U drugim objavama na Instagram profilu, Kim je pokazala nekoliko privatnih fotografija nastalih u Londonu prije sedam godina, kada je tek doznala da je trudna s prvim djetetom, kćerkicom North.

'Hvala ti dragi što si upravo takav kakav jesi, što nisi dopustio da te svijet promijeni. Život ne bi bio isti bez tebe', zaključila je Kim.