MARK MARKU:

Potrošile su me svakodnevne probe i nisam bio svoj

11.06.2011 u 20:43

Bionic
Reading

Finalisti šoua 'Hrvatska traži zvijezdu' su Marcela Oroši i Goran Kos, a žale što je ispao njihov favorit Mark Marku koji kaže da su ga potpuno istrošile svakodnevne probe

'Ako smo od početka nekoga vidjeli kao pobjednika, to je bio Mark Marku. Koliko god smo u šoku od sreće što smo nas dvoje ušli u finale, toliko smo u šoku i zato što umjesto jednog od nas u finalu nije on', iskreno su o ispadanju Marka Markua iz šoua kazali Marcela Oroši (18) i Goran Kos (24), finalisti šoua 'Hrvatska traži zvijezdu'. Pred njima je sada naporan tjedan i pripreme za finale, a o eventualnoj pobjedi Goran kaže:

'Uh, da se to dogodi, dugo bih slavio, a majku koja me i prijavila u šou iznenadio bih nekim darom iako ona tvrdi da joj je najveća nagrada da ja uspijem. Vjera me održala i mnogo mi znači i prije finala pomolit ću se, kao što sam činio i prije svake emisije i nastupa', rekao je Mark.

Goran je dodao i da ulicu na kojoj je godinama svirajući živio neće zaboraviti te da će, i kada šou završi, često pjevati negdje u centru Zagreba. A Marcela, pobijedila ili ne, dalje će glazbeno kročiti u smjeru rocka, ali ima još jednu bitku koju mora dobiti.

'Sudjelovanje u šouu prekrasno je, ali i jako naporno. Bila sam prisiljena zapostaviti školu, pa kada sve završi, imam tjedan dana posvetiti se učenju i završiti treći razred gimnazije u Crikvenici', kaže finalistica.

Mark Marku pak žali i nezadovoljan svojim nastupom u petak objašnjava:

'Mislim da su me potrošile svakodnevne gotovo desetodnevne probe i nisam bio svoj. Ali nastavljam i s pjevanjem i s učenjem i cilj mi je postati glazbena ikona i imati svoj bend', kazao je jučer Mark ispraćajući kući na Kosovo obitelj koja ga je došla u petak podržati na njegovu nastupu.