dugo ih nismo vidjeli

Potpuno su se povukli: Mirza i Belma Džomba u rijetkom pojavljivanju u javnosti

01.09.2023 u 23:10

Bionic
Reading

Nekad popularna televizijska voditeljica i suprug, rukometna legenda s kćerima Unom i Adom žive u riječkom predgrađu, a vode miran i skladan obiteljski život te se ponekad pojave na kakvoj javnom događaju

Svečana dodjela nagrada najboljim poduzetnicima Primorsko-goranske županije u Opatiji bila je prigoda da se Mirza i Belma Džomba pokažu i poziraju pred kamerama fotoreportera. Pravnica i bivša televizijska voditeljica blistala uz svog dragog u dugoj, lepršavoj kreaciji s faldama na donjem dijelu haljine.

Par je u braku od 2010. godine (upoznali su se godinu dana ranije). Belma često dijeli obiteljske fotografije na Instagramu no profil joj je privatan. Kad su počeli vezu, on je igrao u Poljskoj a ona je bez imalo dvoumljenja dala otkaz na televiziji i pridružila mu se. Odlazak u Kielce i prekid s dotadašnjim načinom života, rekla je jednom prilikom, pokazao se kao ispravna odluka. Mirza se također brzo nakon njihovog vjenčanja oprostio od rukometa i okrenuo se građevinskom poduzetništvu.

  • +5
Mirza i Belma Džomba Izvor: Cropix / Autor: Matija Djanjesic / CROPIX

Belma je u kolovozu 2020. godine postala direktorica Turističke zajednice Općine Kostrena,a a odabrana je među 16 kandidata. Organizira manifestacije kojima privlači turiste. Supružnici ljeta provode na svojoj barci, uživaju u zajedničkim putovanjima, skijanjima.