novo poglavlje

Belma Džomba ima novu karijeru, postala je direktorica turističke zajednice općine Kostrena

13.08.2020 u 11:20

Bionic
Reading

Nakon televizijske karijere, supruga našeg proslavljenog umirovljenog rukometaša Mirze Džombe uključila se u projekt Europske prijestolnice kulture u sektor komunikacija i marketinga, a sada ima novi posao

Belma Džomba nova je direktorica Turističke zajednice Općine Kostrena, koja će na novu dužnost stupiti 20. kolovoza, donosi Novi list. Supruga Mirze Džombe taj će mandat obnašati sljedeće četiri godine.

Članovi Turističkog vijeća novu direktoricu su izabrali uz osnovni kriterij da posjeduje sve potrebne kvalifikacije te zato što je ostavila najbolji dojam tijekom dva intervjua na kojima je pokazala da posjeduje iskustvo, a ima viziju na koji način može unaprijediti rad Turističke zajednice, objasnio je za Novi list predsjednik Turističkog vijeća i općinski načelnik Dražen Vranić. Uz to posjeduje i iskustvo u promociji i radu s medijima.

'Raditi na prosperitetu mjesta u kojem sam se rodila i odrasla, oduvijek je bila moja želja. Nakon godina profesionalnog iskustva, došlo je vrijeme da to napokon i ostvarim. Nadam se da ću vrlo brzo opravdati povjerenje koje mi je ukazano prilikom odabira na funkciju direktorice TZ-a Općine Kostrena te da ću u suradnji s Općinom Kostrena, gospodarskim subjektima koji djeluju na području Općine i mještanima, doći do zajedničkog cilja. Direktorica Svetić svojim je predanim radom postavila letvicu vrlo visoko, stoga izazova neće nedostajati. Radujem se nadolazećem životnom periodu', izjavila je Belma.

Podsjetimo, s proslavljenim rukometašem Mirzom Džombom u braku je već devet godina, a roditelji su i dvije djevojčice Une i Ade. Belma je u međuvremenu završila i Pravni fakultet, a prije tri godine vratila se na televiziju i kratko vrijeme vodila humoristični show 'Da pukneš' s Davorom Jurkotićem. Ranije je na RTL-u vodila emisije 'Večera za 5' i 'Pobijedi Šolu'.