SRETNA I ISPUNJENA

Belma Džomba više se na bavi televizijom, a ni pravom, evo s čime sada ima pune ruke posla

30.01.2020 u 10:33

Bionic
Reading

Nakon udaje za našeg proslavljenog umirovljenog rukometaša Mirzu Džombu, odlučila je napustiti male ekrane i posvetila se završetku pravnog fakulteta, a prije tri godine se vratila na RTL i vodila je emisiju 'Da pukneš'. Već neko vrijeme je Belma Džomba dio tima Rijeka 2020 te je otkrila što točno ondje točno radi

'U projekt Europske prijestolnice kulture sam se uključila prije godinu i pol dana i došla sam u sektor komunikacija i marketringa. Komunikacije su mi poznate a marketing sam učila u hodu od vrsnih stručnjaka', ispričala je Belma Džomba za RTL. Ne može, kaže, reći da je teško raditi na projektu ali izazov rada na nečem posve novom prevlada osjećaj obima posla, a o tomeće i o tome će jednog dana pričati svojim kćerima.

Priznala je da ona i Mirza nisu pretjerano romantični tipovi. Ne pamtimo anegdote iz vremena kad su se tek upoznavali i družili a u Rijeci imaju omiljene riječke restorane. Zato pamti svoje televizijsko iskustvo. Na RTL-u je vodila emisije 'Večera za 5' i 'Pobijedi Šolu'.

'Televizija je moja prva i najveća ljubav i misilim da tko se time zarazi nikada se ne može izliječiti, ali ne fali mi ekran i ne znam bi li se više mogla vidjeti na ekranu, ko da je taj dio moje ambicije je zadovoljen. Pravo je lijepa crtica u mojoj biografiji i pokušala sam se pripremiti za pravosudni ispit, ali shvatila sam brzo kako pravo jednostavno nije dio mog života', izjavila je Belma.

Podjetimo, s Mirzom Džombom u braku je već devet godina, a roditelji su i dvije djevojčice.

'Kao i svakoj mami koja u 24 sata pokušava ugurati posao, rekreaciju, odlazak na balet, gimnastiku, na izvanškolske aktivnosti dvije djevojčice, slobodnog vremena, druženja, čitanja, opuštanja.. Ne znam, ne pitajte, kaotično je', ispričala je ranije.