KRISTEN ISKRENO

Potpuno ju je obuzela uloga princeze Diane: 'Ne mogu prestati razmišljati o njoj'

12.06.2021 u 20:16

Bionic
Reading

Kristen Stewart, glumica koja se proslavila ulogom Belle Swan u 'Sagi sumrak', u filmu 'Spencer' portretira princezu Dianu, majku prinčeva Williama i Harryja

Američka glumica za koju su mnogi sumnjali kako će uspjeti dočarati nikad prežaljenu članicu kraljevske obitelji iznenadila je fotografijama sa seta na kojima frapantno nalikuje na Lady Di.

Kristen je u nedavnom intervjuu ispričala kako ne može prestati razmišljati o omiljenoj princezi poznatoj po humanitarnom radu koja je stradala u prometnoj nesreći 1997.

'Za mene je ova uloga bila jedno posebno iskustvo. Iako nisam odrasla u Engleskoj već u LA-ju, zaintrigirala me je. Jednostavno ne mogu prestati razmišljati o njezinom životu. Ponekad mislim što bi ona rekla na sve što se događa u svijetu', rekla je 31-godišnja Kristen koja je otkrila i kako je pogledala veliku količinu snimki i intervjua s pokojnom princezom.

  • +2
Kristen Stewart Izvor: Profimedia / Autor: NEON / Planet / Profimedia

Film 'Spencer' se bavi događanjima u kasnijoj fazi Dianinog života, nakon svega što su gledatelji mogli vidjeti u seriji 'The Crown' gdje Lady Di u mladim danima sjajno glumi britanska glumica Emma Corrin.

'Emma je nevjerojatna u toj ulozi, stvarno je briljirala. Može biti ponosna na sebe', rekla je Kristen koja je oduševljena serijom.

Film 'Spencer' zaranja u emocionalno zamišljanje onoga što je Diana bila na prekretnici svoga života.

Gostujući u studenom u emisiji Jimmy Kimmel Live!, glumica se prisjetila cvijeća položenog ispred Buckinghamske palače 1997. godine u čast tragično preminule princeze.

'Moj se film odvija tijekom tri dana i to je zaista poetsko unutarnje promišljanje onoga što je mogla osjećati, a ne iznošenje novih informacija', rekla je Stewart i dodala kako s filmom ne ciljaju na nešto, nego samo na svoj način izražavaju naklonost prema pokojnoj princezi Diani.