soba s pogledom

Gola u krevetu: Maja Šuput ponovno provocira

22.05.2017 u 09:51

Bionic
Reading

Nakon što je suptilno, haljinom s prorezima, pokazala da ispod nje ne nosi apsolutno ništa pjevačica je ponovno zabavila svoje obožavatelje novim fotografijama. Bez ičega na sebi, pokrivena samo do struka, Maja Šuput se izležava u krevetu s prekrasnim pogledom na more iz opatijskog hotela

Prošlo je tek deset dana otkako je na svom profilu na Instagramu Maja Šuput objavila fotografiju u atraktivnoj haljini s prorezima, na kojoj je bilo vidljivo da ispod nje, za nastup, ne nosi ništa, a već je novom fotografijom zagolicala mušku maštu.

Ovih dana pjevačica je boravila u Opatiji, u kojoj je imala gaže, a nakon cjelonoćnog pjevanja odmor je potražila u jednom od tamošnjih hotela.

'I tako svaki da ... probudim se nakon svirke, pokušavam odmoriti misli negdje u daljini, nađem snage da krenem opet u novi grad, na novu pozornicu i tako sve ispočetka... večeras Zagreb. Danas sam bar imala vrhunski pogled', napisala je Maja Šuput ispod fotografije na kojoj pokrivena do struka, bez ičega na sebi, gleda u daljinu.

Pssssssst 👄 pjevacica je na pauzi 🎶🎶🎶

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Fotografiju je, vrlo vjerojatno, snimio njezin bliski suradnik i dugogodišnji prijatelj Ivan Belko, čovjek koji Maju prati na svim nastupima, a koliko su povezani, govori i to da je na svojoj ruci tetovirao prvo slovo njezina imena s anđeoskim krilima.

Airport paparazzi 📸📸 Zagreb tonight 🎤🎶💥

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)