SEKSUALNO ZLOSTAVLJANJE

Posrnuće Louisa C.K.-a: Zbog ozbiljnih optužbi televizije mu otkazuju suradnju

10.11.2017 u 10:43

Bionic
Reading

Na optužbe za seksualno zlostavljanje protiv Louisa C.K.-a, koje je u četvrtak objavio New York Times, promptno su reagirale dvije televizijske mreže otkazavši komičaru dugogodišnju suradnju

Louis C.K. našao se na meti pet žena koje su ga optužile da je neprimjereno postupao s njima i seksualno ih uznemiravao, a HBO i FX nisu oklijevali otkazati komičaru suradnju.

HBO je objavio kako komičar neće nastupiti na 'Night of Too Many Stars: America Unites for Autism Programs', humanitarnom događaju zakazanom za 18. studenog, na kojemu kroz nastupe stand-up komičara i skečeve publiku vodi Jon Stewart.

Osim toga, mreža će sa svoje usluge HBO na zahtjev povući sve njegove dosadašnje projekte.

S mreže FX priopćili su kako su 'vrlo uznemireni' navodima protiv Louisa C.K.-a te da u svjetlu optužbi provode internu istragu.

'Mreža nije primila nikakve pritužbe na neprimjereno ponašanje Louisa C.K.-a vezano uz bilo koju od naših pet serija snimljenih u proteklih osam godina. FX Networks i FX Productions poduzimaju sve potrebne radnje kako bi zaštitili svoje zaposlenike i temeljito istražili sve navode o neprimjerenom ponašanju na našem radnom mjestu', navodi se u priopćenju.

Louis C.K. je izvršni producent FX-ovih serija 'Better Things' i 'Baskets', a na ovoj je televizijskoj mreži imao i svoju autorsku humorističnu seriju 'Louie'.

Autor: Youtube

Nakon priče objavljene u četvrtak glasnogovornik Louisa C.K.-a izjavio je kako komičar neće odgovarati ni na kakva pitanja vezana uz te optužbe, no naknadno je priopćio da će u nadolazećim danima dati pisanu izjavu.

  • +13
Louis C.K. Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia