NEŠTO NEDOSTAJE

Posljednjom objavom Nives Ivanišević otkrila da je Goran promijenio svoj imidž

26.09.2021 u 09:20

Bionic
Reading

Iako je duži period 'furao' imidž s bradom, nekadašnji tenisač odlučio se na promjenu. Da je istu obrijao pokazala je njegova supruga Nives Ivanišević, objavivši fotografiju na kojoj su njih dvoje spremni za vjenčanje dragog prijatelja

Modno usklađeni, on u crnim hlačama i bijeloj košulji sa zanimljivim detaljem na džepu iste, a ona u elegantnoj plavoj koktel haljini koja prati liniju tijela i ističe njezinu vitku figuru u kombinaciji sa štiklama koje se vežu oko zglobova, supružnici Nives i Goran Ivanišević snimili su selfie prije negoli su krenuli na vjenčanje dragog prijatelja.

A iako su u fokusu trebali biti oboje, pozornost se ubrzo usmjerila prema nekadašnjem tenisaču i njegovom novom imidžu, koji nije promaknuo njegovim vjernim obožavateljima.

Samo dva tjedna nakon što je proslavio svoj 50. rođendan, Goran Ivanišević obrijao je bradu po kojoj je u posljednje vrijeme bio prepoznatljiv, a mnogi su ustvrdili kako mu je taj potez dobro došao, kao i da izgleda barem deset godina mlađe.

Nives Ivanišević Izvor: Pixsell / Autor: Marin Tironi/PIXSELL

'Ovo mora da je stara fotografija jer Goran izgleda deset godina mlađe samo zato što se obrijao', stoji u jednom komentaru, dok u drugom piše: 'Goran se obrijao???? Gotovo ga nisam prepoznala!'