GORANE, SRETNI GORANE!

Fotografijom u bikiniju Nives Ivanišević oprostila se od ljeta

20.09.2021 u 18:52

Bionic
Reading

Nakon što joj je suprug Goran Ivanišević komplimentirao i nazvao 'najljepšom na svijetu', Nives Ivanišević objavila je fotografije u bikiniju, a ovoga puta pohvale su pristizale sa svih strana

'iiiiii posljednje kupanje ovog ljeta'. Stoji to pored dvije fotografije koje je radijska voditeljica i supruga našeg proslavljenog tenisača Gorana Ivaniševića, Nives, objavila na svom Instagram profilu. Na njima pozira u bikiniju visokog struka, koji se veže oko struka i dodatno vizualno ga stanjuje.

Na prvoj se fotografiji drži za metalne ljestve koje izlaze iz mora i glavom je usmjerena prema kameri, iako je pogled sakrila iza sunčanih naočala, dok se na drugoj popela ljestvu više i gleda nasmijana u more.

Nije trebalo dugo da krenu komplimenti - 'Di si ribice?', 'Raketa', 'Prezgodna'..., a jedan od pratitelja poručio je njezinom suprugu: 'Gorane, Gorane, sretni Gorane!'

Nives Ivanišević Izvor: Pixsell / Autor: Marin Tironi/PIXSELL

Samo dan prije Nives je pozirala u maslinasto zelenoj pletenoj haljini s izazovnim prorezima na trbuhu i otvorenih ramena. Riječ je o haljini popularnog dizajnerskog bridna Cult Gaia, čije se haljine već neko vrijeme nalazi pri vrhu ljestvici najpoželjnijih modnih komada.

Simpatična Zagrepčanka novom je objavom oduševila ne samo zaljubljenice u modu već i svog supruga, koji joj je uz najnoviju objavu napisao 'Najljepša na svijetu'.