'SVE NA SVIJETU'

Čestitke ne prestaju stizati: Nives Ivanišević raznježila pratitelje slavljeničkom fotografijom

07.09.2021 u 19:54

Bionic
Reading

Početak rujna u obitelji bivšeg hrvatskog tenisača i radijske voditeljice poseban je zahvaljujući rođenju sina Olivera, a koji je ove godine na rođendanskoj torti otpuhao svječicu s brojem 3

Zvijezda Narodnog radija sa svojim mnogobrojnim pratiteljima na Instagramu podijelila je fotografiju na kojoj s trogodišnjim sinčićem Oliverom pozira ispred šarene torte sa Štrumpfovima i njihovim zakletim neprijateljem, Gargamelom.

'Već sam pojedo nos jednom štrumpfu, jel to ok mama?', napisala je Nives u opisu njihove zajedničke fotografije uz hashtag #svenasvijetu.

'Ne mogu vjerovati da je već 3', jedan pratitelj napisao je Nives, poput brojnih drugih, čestitavši rođendan njezinom nasljedniku.

  • +2
Nives Ivanišević Izvor: Pixsell / Autor: Marin Tironi/PIXSELL

Oliver Ivanišević kruna je ljubavi Nives i Gorana. Voditeljica i tenisač svoju su vezu započeli krajem 2016. godine, a vjenčali su se godinu kasnije na tajnoj ceremoniji. Kako je sreću nemoguće skriti, sretne su vijesti uskoro podijelili s obožavateljima, a medeni su mjesec proveli u Melbourneu gdje je Goran morao boraviti zbog poslovnih obveza.