PODIŽE TEMPERATURU

Poput Sharon Stone: Maja Šuput raspametila obožavatelje

25.02.2018 u 20:50

Bionic
Reading

Pjevačica Maja Šuput uživa provocirati objavama na društvenim mrežama, a najnovijom fotografijom opet je uzburkala strasti

Popularna glazbenica postavila je seksi selfie na kojem je prekrižila noge u opasno kratkoj haljinici, podsjetivši mnoge na slavnu Sharon Stone u filmu 'Sirove strasti'. 

  • +6
Maja Šuput Izvor: Pixsell / Autor: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

'Upala mišića u tijeku. Hvala Brač, boli me svaka kost od plesanja. Ima li koji maser na otoku?', zapitala je pjevačica svoje pratitelje na Instagramu uz fotku koja je izazvala brojne reakcije.

'Wooow, predobar pogled', 'Basic Instinct' ili 'Oh, oh, oh my god', glasili su neki od komentara Majinih oduševljenih fanova.

Maja u posljednje vrijeme izgleda bolje no ikada, a razlog  za zagonetni osmijeh  je zasigurno i novi dečko, Nenad Tatarinov s kojim je u vezi od prošle godine. Svoju sreću potvrdila je iskrenom čestitkom za Novu godinu koju je uputila svojim pratiteljima na Instagramu koji prate svaki njezin korak. 

'Za mene je 2017. bila uzbudljiva, neprospavana, emotivna, zabavna, prezaposlena, ali sjajna godina. Nema grada u kojem nisam pjevala, nema broja kilometara koje sam proputovala, odradila sam sjajni TV show, zaljubila se k'o klinka, donijela milijun dobrih i pokoju lošu odluku, trudila sam se biti dobra kćerka i dobra prijateljica. Zahvaljujem svima koji su mi bili podrška, a posebno ljudima koje ni ne poznajem, a dobivam ljubav i aplauz od njih. Hvala svima koji ste uz mene, želim vam sve najbolje i najljepše pa da nam 2018. bude godina kakvu priželjkujemo. Voli vas vaša Maja', poručila je pjevačica.