SAMO LJUBAV

Poznati domaći parovi otkrili kako su obilježili najromantičniji dan u godini

14.02.2018 u 13:59

Bionic
Reading

Povodom Valentinova mnoge su poznate dame svojim izabranicima poručile koliko ih vole i koliko su sretne što ih imaju pored sebe

Društvenim mrežama jutros su prevladale romantične objave, ljubavni citati i emotivne poruke naših umjetnika, estradnjaka i sportaša koji su tim putem obilježili dan zaljubljenih i čestitali svojim voljenima Valentinovo.

Među njima se našla i zagrebačka glumica Bojana Gregorić te je tim povodom imala i prigodan stajling. Uskočila je u pripijenu crvenu haljinu koja je istaknula njezin seksepil i vitku liniju.

'Prigodna fotografija, prigodno baš danas, samo za tvoj komentar Vejzović Enes i to u četiri oka', napisala je ispod vatrene fotografije obrativši se svom dugogodišnjem suprugu i glumačkom kolegi.

  • +2
Bojana Gregorić Vejzović Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavic/PIXSELL

Koliko je sretna i zaljubljena već punih 11 godina, otkako je u braku s rukometašem Blaženkom Lackovićem, istaknula je danas i Nikolina Lacković. Zgodna brineta na Instagramu je objavila njihovu zajedničku fotografiju i tako dala do znanja koliko voli supruga i oca svoje djece, sina Luke i kćerkice Ike Marije.

♥️♥️ #happyvalentinesday #valentinstag#valentinovo

Objavu dijeli Nikolina Lackovic (@ninalackovic)

Za našu travel i beauty blogericu Ellu Dvornik i njezina zaručnika Charlesa Pearcea Valentinovo je dvostruko slavlje - osim što obilježavaju dan zaljubljenih, tog je datuma godišnjica njihove veze.

'Valentinovo i naša godišnjica. Ella i Balie su vjerojatno najbolji mogući poklon koji sam dobio', napisao je britanski poduzetnik ispod fotografije svoje voljene Elle i tromjesečne bebice.

'Dobar život je kad se često smiješ, puno sanjaš i kad shvatiš koliko si sretan sa svime što imaš. Sretno Valentinovo', stoji pak u romantičnoj objavi naše pjevačice Maje Šuput, nakon dugo vremena ponovno zaljubljene.

U vezi je s direktorom šibenskog hotela Nenadom Tatarinovom, kojeg je upoznala ljetos. Od tada su nerazdvojni, a već i žive skupa te su proputovali dosta destinacija. Fotografija na kojoj se zagrljeni smiju nastala je za vrijeme njihova boravka na Tajlandu, nakon čega su uživali na Maldivima.

I supruga nekadašnjeg dinamovca Luisa Ibaneza iskoristila je društvene mreže kako bi pokazala koliko se vole. 'Moje Valentinovo danas i zauvijek', poručila je Matea Ibanez ispod zajedničke fotografije iz Turske, u kojoj posljednjih mjeseci njezin suprug igra za tamošnji klub Kardemir Karabükspor.

Pjevačica Indira Levak pokazala je kako suprug nije zaboravio na ovaj važan dan te je slikala ružu koju joj je poklonio kao znak pažnje.