ZGODNA ZAGREPČANKA

Poput morske sirene: Kći Mije Begović pokazala sve svoje draži u fotografiji pod morem

  • Autor: N.B.
  • Zadnja izmjena 01.09.2020 20:03
  • Objavljeno 01.09.2020 u 20:04
tportal

Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram- Maja Lena Lopatny

Neko vrijeme bila je sramežljiva i nije pokazivala često svoje fotografije na društvenim mrežama, ali posljednjih tjedana Maja Lena Lopatny oslobodila se pred vojskom svojih obožavatelja te sada rado pokazuje golišave scene s Korčule

Po mnogo toga netipična turistička sezona, kćeri Mije Begović koja posljednjih nekoliko godina radi u turizmu na otoku Korčuli, donijela je pregršt slobodnog vremena.

Mlada magistrica novinarstva, koja se bazirala na promociji jednog resorta, ovo je ljeto ipak imala nešto više vremena uživati u ljepotama otoka.

Iskoristila je to za druženje s prijateljima, istraživanje skrivenih uvala kojih ovdje ne nedostaje, te ukusne večere u sjajnim lokalnim restoranima.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

•My girl 🍭 K.💛•

Objavu dijeli MAJA LENA LOPATNY (@majalena__l)

Sve to ova 28-godišnjakinja dijeli putem svojih profila na društvenim mrežama, a obožavatelje najviše razvesele njezine golišave fotke kada do izražaja dolazi fantastična figura.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

•💭•

Objavu dijeli MAJA LENA LOPATNY (@majalena__l)

Sada je Maja Lena objavila fotografiju nastalu podvodnom kamerom na kojoj pozira poput prave morske sirene.

Vitka i visoka Zagrepčanka u bijelom je bikiniju pokazala sve svoje draži te uzak struk, a koliko se izdužila čak su joj i rebra izvirila na fotografiji.

'Savršenostvo', 'Famozna si', 'Woow Majo koja umjetnost', samo su neki od komentara ispod podvodne fotografije koja je naprosto oduševila njezine fanove.