TAJANSTVENI jamie dornan

U Dubrovnik stigla zvijezda filma 'Pedeset nijansi sive'

01.03.2017 u 13:44

Bionic
Reading

Da nisu svi slavni uvijek raspoloženi za fotografiju, pokazao je glumac iz filmova '50 nijansi sive' i '50 nijansi mračnije'. Jamie Dornan stigao je u Dubrovnik na snimanje novog filma, 'Robin Hood: Origins'. Uz pomoć produkcije, do svog se odredišta uspio dovesti nezamijećeno, zahvaljujući automobilu koji je po njega stigao direktno na pistu

Kako donosi Dubrovački vjesnik, zvijezda filmova '50 nijansi sive' i '50 nijansi mračnije', stigao je u Dubrovnik i već na samom početku razočarao fotoreportere, ali i mnogobrojne obožavatelje. Naime, Dubrovnik je već odavno spreman za dolazak glumca Jamieja Dornana, no njegov dolazak ostao je nezabilježen fotoaparatima.

Popularni Christian Grey, u Hrvatsku je stigao na snimanje filma 'Robin Hood: Origins', odmah nakon dodjele filmskih nagrada Oscar. Sletjevši na dubrovački aerodrom, a u dogovoru s produkcijom, po Dornana je automobil stigao na samu pistu, te je on uspio do svog odredišta stići bez da ga je itko usnimio. Fotografi su ga čekali u pristanišnoj zgradi, no u kombi produkcije ušla je nepoznata žena.

Njegovi mnogobrojni obožavatelji ipak se nadaju kako će se gospodin Grey, poput svog kolege Jamieja Foxxa, ipak prošetati gradom kako bi ga uspjeli barem na tren vidjeti i, eventualno, dobiti od njega autogram ili zajedničku fotografiju za uspomenu.

  • +4
Pala prva klapa filma Robin Hood: Origins Izvor: Cropix / Autor: Grgo Jelavić