POVRATAK BRITNEY SPEARS

Pop zvijezda je raspametila publiku kao u najboljim danima, a i izgleda bolje no ikad

18.08.2018 u 18:09

Bionic
Reading

Svjetske slave američka pjevačica Britney Spears dokopala se još u tinejdžerskim danima, no uslijedilo je nekoliko životnih prekretnica uslijed kojih se našla i na rubu ponora. Pop zvijezda u petak je u Scarboroughu započela britanski dio svoje europsku turneje 'Piece Of Me' i pokazala kako itekako ima još što za pokazati

Mnogobrojne uspone i padove u poslovnom i privatnom životu Britney Spears je čini se ostavila iza sebe i na svjetske pozornice vratila se jača nego ikad.

Okretanjem nove stranice u životu pjevačica koja se borila s viškom kilograma svoju je liniju dovela do savršenstva, a o svojim redovitim i predanim treninzima u teretani obožavatelje redovito izvještava putem društvenih mreža.

Početkom godine pojavile su se glasine da se nakon dva propala braka Britney zaručila sa svojim 13 godina mlađim dečkom Samom Asgharijem, kojega je upoznala na snimanju videospota za pjesmu 'Slumber Party' 2016. godine.

Lijepši dani za Britney stigli su i na poslovnom planu pa je obnovila ugovor s hotelom u Las Vegasu u kojem redovito nastupa, a u petak je otvorila i britanski dio svoje svjetske 'Piece Of Me' turneje.

Nastupom u britanskom Scarboroughu Britney je sve ostavila bez daha, kako energičnim nastupom, tako i svojom besprijekornom linijom. Tijekom žestokog dvosatnog showa, Britney je promijenila nekoliko kostima, u kojima su prevladavali korzeti, draguljima ukrašeni grudnjaci, mrežaste čarape i pripijene, visoke kožne čizme.

Sve u svemu, odjeća koja je više otkrivala nego skrivala, pokazala je da Britney sate rado provodi u teretani. Nije manjkalo ni erotskog naboja, a osim što je publici priuštila pole dance, jednom je gledatelju pružila to zadovoljstvo da ga pozornicom prošeta na psećem povodcu.

  • +13
Britney Spears koncertom u Scarborough otvorila turneju po Velikoj Britaniji Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia