zavidna figura

Britney Spears izgleda bolje no ikad i ne srami se to pokazati u oskudnom bikiniju

04.01.2018 u 10:22

Bionic
Reading

Popularna pjevačica koja je svoju slavu stekla još u tinejdžerskim danima nakon nekoliko životnih prekretnica konačno proživljava svoje najsretnije dane. Osim toga Britney Spears danas izgleda bolje no ikad, a to je potvrdila novim fotografijama u bikiniju

Britney Spears u prosincu je proslavila svoj 36. rođendan i to uz najbliže članove obitelji, a potom je svima pokazala svoju blagdansku idilu u prostranom domu u Los Angelesu

No ulazak u novu godinu odlučila je kao i većina stranih zvijezda započeti na plaži u oskudnom bikiniju uživajući u suncu i moru. 

  • +6
Britney Spears Izvor: Profimedia / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras

U društvu svojih sinova, 11-godišnjeg Jaydena Jamesa i godinu dana starijeg Seana  provela je zabavno poslijepodne na plaži i pritom pokazala svoju senzacionalnu figuru. 

Me and my boys enjoying the warm weather!!! 🕶🌴🌊⭐️

Objavu dijeli Britney Spears (@britneyspears)

Pop zvijezda svoju zavidnu liniju održava redovitim i predanim treninzima u teretani, pa nerijetko počasti svoje mnogobrojne fanove fotografijom na društvenim mrežama.

We are all Dreamers ✨ Tell Congress to pass the #DreamAct

Objavu dijeli Britney Spears (@britneyspears)

Isto je bilo i ovih dana kada je objavila zanimljive fotografije s plaže u žutom bikiniju koji je otkrivao sve njezine atribute, a sve je oduševio njezin ravan trbuh. Nosila je pritom i veliki slamnati šešir koji joj je dao dozu ženstvenosti. 

🎄🎁👠🎄

Objavu dijeli Britney Spears (@britneyspears)

Pjevačica je već neko vrijeme u sretnoj vezi s 23-godišnjim modelom Samom Ashgarijem, kojeg je upoznala prošle godine na snimanju spota, te joj je nakon razvoda od Kevina Federlinea s kojim dijeli dvojicu sinova, ovo prva ozbiljnija veza.