ALBERT STIGAO SA SESTROM

Ponovno problemi? Princeza Charlene izostala s tradicionalnog Bala ruža, a službenog objašnjenja - nema

12.07.2022 u 06:42

Bionic
Reading

Iako se u posljednje vrijeme pojavljivala na najvažnijim događanjima u monegaškoj kneževini, nedolazak princeze Charlene na tradicionalni Bal ruža, na koji je njezin suprug, princ Albert stigao sa sestrom, princezom Caroline, ponovno je potaknuo šuškanja o problemima u njihovu braku

Princeza Charlene još je jednom zabrinula sve nakon što se proteklog vikenda nije pojavila na jednom od najvažnijih događanja u monegaškoj kneževini. Naravno, riječ je o godišnjem okupljanju cijele monegaške obitelji u Monte Carlu povodom tradicionalnog Bala ruža.

Charlene nije došla na bal iako je, kako se pisalo, navodno od supruga ugovorom dobila 10 milijuna funti godišnje kako bi se pojavljivala na važnim događanjima u javnosti, kojima bi pokazala da je sve u redu. Njezino izbivanje ponovno je pokrenulo šuškanja o problemima u njihovom braku i nije, barem za sada, opravdano iz Palače.

  • +2
Princ Albert na Balu ruža Izvor: Profimedia / Autor: Valery HACHE / AFP / Profimedia

Na glamurozni Bal ruža princ Albert II došao je u pratnji sestre, princeze Caroline od Hanovera, i njezine kćeri Charlotte Casiraghi, a u dvorani su se našli i ostali članovi njihove obitelji.

Inače, Bal ruža održava se u Monaku još od 1954. godine, kada mu je domaćica bila holivudska diva i supruga monegaškog vladara Grace Kelly, i on je jedinstvena prilika da se uzvanici plave krvi posebno dotjeraju i modno istaknu. U tome je i ove godine prednjačila upravo unuka princeze Grace, Charlotte Casiraghi.