progovorio o svemu

Trifunović u opsežnom razgovoru ispričao svoju stranu događaja u Splitu

18.09.2023 u 23:15

Bionic
Reading

Sergej Trifunović, srpski glumac, ispričao je Ladislavu Tomičiću u 'Zavidavanju' za Vidu TV u jednosatnom razgovoru što mu se sve događalo od kupanja u Splitu do povratka u Srbiju, odnosno kako je došlo do nekoliko kazni, ukupno 1500 eura, u svega 48 sati i jednogodišnje zabrane ulaska u Hrvatsku, ali i cijelu Europsku uniju

Trifunović je, podsjetimo, zatečen na splitskoj plaži Kaštelet s psom koji je bio bez povodca, a uz to se kupao na mjestu koje nije bilo predviđeno za kupanje životinja.

Glumac je za Vidu TV ispričao da u Split dolazi zadnjih dvadeset godina te da je 'Split praktički njegov drugi grad' i 'bitan na njegovoj mapi prije svega zbog ljudi'. Ali dodao je da sada ne želi ići u mjesto u kojem je proživio nešto strašno.

Kazao je da je isprva mislio da ga je Splićanin, pripadnik LGBT populacije, prijavio policiji. 'Neće mene pederčina u roza kupaćim gaćama otjerati odavde', rekao je.

  • +4
Sergej Trifunović Izvor: Pixsell / Autor: Antonio Ahel/PIXSELL

Za nekoliko trenutaka došla je policija te tvrdi da im se ispričao i da je tražio da se za dvije, tri minute osuši, a oni su tražili osobnu koju su provjeravali u automobilu. Potom su ga odveli u policijsku stanicu te priznaje da je, kad su mu rekli da plati kaznu, opsovao. 'A vi baš stvarno hoćete da me je*ete', rekao je policiji te je proveo sedam sati u stanici. Priznao je da je u policiji izgubio živce i da se ne sjeća što je izgovorio policajcima.

Odjednom se pojavila 51-godišnja profesorica u svojstvu svjedoka (koju je vidio na plaži) i priznala da je ona pozvala policiju jer se 'plaši pasa'. Trifunović je u razgovoru imenovao i ženu i dvojicu policajaca s kojima je razgovarao u stanici.

Objasnio je da je u Splitu imao odvjetnicu koja je 'spustila loptu'. Tvrdi da je potom otišao na piće u ugostiteljski objekt u Bosanskoj ulici kod svog prijatelja jer su mu većina prijatelja ugostitelji i glazbenici. Ondje je pas bio na povodcu i tvrdi da je nova ekipa policije pojačana zaštitarima 'Pit Bulla' došla čim je krenuo jesti.

'Pojavilo se deset 'pit bullova' u jednom trenutku, dva policijska automobila i sedam policajaca. Pas je sve vrijeme bio vezan. Mi smo sjedili ispred ugostiteljskog objekta, na zidiću', ispričao je Trifunović. Policajac mu je, tvrdi Trifunović, rekao da zna što mu se dogodilo i da će mu on ponovno to isto napraviti. Dodao je da je pitao policajca zašto će ga kazniti ako je pas na povodcu te da mu je policajac rekao da to 'nije njegovo zapaženje'.

Objava na Instagramu o 'prasećim glavama', za koju je naveo da se nije odnosila na policiju, nego na zaštitare koji su angažirani od strane Grada Splita, koštala ga je 1000 eura, što je platio na graničnom prijelazu Bajakovo pri povratku u Srbiju. Sve ukupno iz Hrvatske s kaznama naplaćenima u Splitu izašao je lakši za 1500 eura.

'Poslije gorkog ukusa sperme u ustima nemam želju otići u Split', priznao je. Na Bajakovu su mu, kaže, stavili lisice te mu naplatili kaznu za vrijeđanje policije, koju, smatra, nije uvrijedio. Kaže da su policajci na Bajakovu prema njemu bili 'kao familija'. Dodao je da su policajci na graničnom prijelazu bili šokirani tvrdnjama splitskih kolega i 'dobili naredbu da ga predaju interventnoj policiji'.