sreća do neba

Ponosna baka Almira Osmanović prvi puta pokazala unučicu

21.05.2020 u 22:12

Bionic
Reading

Nekadašnja ravnateljica Baleta u splitskom i zarebačkom HNK, najpoznatija domaća balerina i glumica u listopadu je postala baka, a radosnu vijest je objavila na društvenoj mreži na kojoj je sada predstavila svoju unuku

'Dora došla baki u posjet', pohvalila se Almira Osmanović pored fotografija svoje preslatke unučice koju drži u naručju i diže u zrak. Dora je dijete Almirine kćeri Sare.

'Ljudi, postala sam baba! Sara je rodila malu (4,280) Doru!', obznanila je pratiteljima Almira uz fotografiju na kojoj slavi dolazak unuke uz čašu vina i - stoj na glavi. Prije toga se se pohvalila dolaskom u rađaonu i veseljem u obitelji.

Podsjetimo, Almira je već 14 godina u braku s redateljem Jakovom Sedlarom, a iz prethodnog s rumunjskim baletanom Sorinom Davidom ima dvoje djece, 27-godišnju Saru i 34-godišnjega Tina. Gledali smo je u zadnjoj sezoni 'Plesa sa zvijezdama' kada se prometnula najzabavniju članicu žirija.

'Moj duh je takav, životan, radostan i, hvala Bogu, još nisam upoznala depresiju jer vidim da je to postala bolest ovog stoljeća. Po meni je zaista važno ono staro pravilo - u zdravom tijelu, zdrav duh. Važno je biti aktivan i što više hodati, ne sjediti pored računala, televizora. Ljudi danas lako od svega odustanu, ali ja sam apsolutni borac za sve', ispričala je tada za tportal.