UVIJEK ZANIMLJIVA

Antonija Blaće: 'U današnje doba opstanak ljubavi je postao velika nauka'

09.09.2019 u 11:48

Bionic
Reading

Ovog tjedna, od ponedjeljka navečer kreće nova sezona showa 'Gospodin Savršeni', hrvatske inačice popularnog američkog reality formata 'The Bachelor', a u voditeljskoj ulozi i ovaj put će biti Antonija Blaće, koja drugu godinu zaredom uspješno drži i produkcijsku 'palicu' showa. Popularna voditeljica pričala je o ljubavi u showu ali i svom životu

'Kad pogledate naš format, sve skupa izgleda kao jedan projekt na svjetskoj razini, a znamo dobro da smo u maloj Hrvatskoj i da radimo pod totalno drugim okolnostima. Čak su i naši konzultanti, vlasnici licencije bili ne zadovoljni nego prezadovoljni. Ljudi znaju komentirati: 'Gospodin Savršeni, po čemu je to savršen', ali ne tražimo mi savršenu osobu, tražimo osobu koja će biti savršena za onu pravu, a opet htjeli bismo pokazati da muškarci mogu biti sređeni, dragi, pristojni, romantični i ostalo', ispričala je Antonija Blaće za Slobodnu Dalmaciju. Dodala je da je pronaći nekoga unutar tih okvira zna djelovati teško, ali da su uspjeli i ove godine.

Mislim da je u današnje doba opstanak ljubavi postala velika nauka, kako god se upoznali. Evo i ja sam mog Hrvoja isto preko prijateljice upoznala. Sada je upitno što kada se televizijski zaljube, ali mislim da će to biti prekrasna priča za njihovu djecu - zamisli mama i tata su se upoznali u showu. Ipak živimo u takvom vremenu, 2019. godina je. Neću reći sve je dozvoljeno, ali nitko više ne očekuje da dečko dođe doma, prosi ruku svoje odabranice od njezina tate, udvara joj pred prozorom', kaže.

Otkrila je koji je po njezinom mišljenju recept za uspješnu i stabilnu vezu, odnosno brak.

'Morate sami sebi prvo biti jasni, znati što su vam važne stvari u životu što je ponekad teško procijeniti s obzirom na to da nam društvena norma uglavnom nalaže što bi nas trebalo usrećiti. Prvi korak je da budeš iskren prema sebi, a kad si iskren prema sebi, onda bi trebao imati i tu želju da veza funkcionira, da dozvoliš drugoj osobi da bude to što jest', poručila je.

View this post on Instagram

Good morning, good people of instagram ❤️🌴

A post shared by Antonija Blaće (@antonijablace) on

Njezin produkcijski prvijenac bila je emisija 'Život na vagi', ali voditeljski posao je nešto što, navodi, najviše voli.

'To je moj prvi posao koji stvarno volim, nekad sam imala i veliku tremu, ali sad više nemam, s užitkom to radim, pogotovo velike projekte u studiju, ti su mi najdraži. Nemam zasad u planu odreći se vođenja, ali mislim da jedno ne isključuje drugo', izjavila je.

Bude dana kad, kaže, najrađe ne bih ni sa kim pričala, a mora snimati. 'U raznim raspoloženjima sam dolazila, ali kad krene to te ponese. Moraš biti fokusiran, a sama priroda posla pomaže da ti misle ne lete jer nemaš vremena za to', rekla je.

View this post on Instagram

... a u medjuvremenu casual... @hairmira ❤️

A post shared by Antonija Blaće (@antonijablace) on