OKRUGLA BROJKA

Antonija Blaće proslavila 40. rođendan: Evo što joj je poručio suprug Hrvoje

03.10.2019 u 13:57

Bionic
Reading

RTL-ova voditeljica i kreativna producentica showa 'Gospodin Savršeni' je fotografijom na Instagramu na kojoj se u središtu Zagreba igra s ružičastim balonom u ruci svojim fanovima otkrila da je za nju jučer bio poseban dan. Rođendan joj je putem društvenih mreža čestitao i voljeni muškarac, suprug Hrvoje Brlečić

Antonija Blaće je objavila simpatičan video i napisala: 'Ročkas mi je! Želim Vam sve najljepše i najbolje!', a komentari njezinih pratitelja, ali i kolega i prijatelja samo su se nizali. Nema tko joj nije čestitao, od Luke Nižetića, Ane Begić Tahiri, Ivane Mišerić, Nataše Janjić, Csille Barath i brojnih drugih koji je prate na Instagramu.

Oglasio se i Antonijin suprug, Hrvoje Brlečić, objavivši fotografiju svoje drage, uz riječi: 'Sretan ti okrugli!!I Hvala ti što postojiš!'.

View this post on Instagram

Sretan ti okrugli!!I hvala ti sto postojis!!! #❤

A post shared by Hrvoje Brlecic (@hrvojebrlecic) on

Podsjetimo, zgodna Šibenčanka se na televiziji prvi put pojavila kao jedna od stanara prve sezone hrvatskog 'Big Brothera' i svojim je karakterom i elokventnošću osvojila i gledatelje i sustanare. Već u drugoj sezoni 'Big Brothera' pojavila se u ulozi glavne voditeljice. Uz voditeljske poslove, danas je Antonija i producentica i ponosna ambasadorica udruge RTL pomaže djeci.

View this post on Instagram

😉

A post shared by Antonija Blaće (@antonijablace) on