hit koji se smije propustiti

Pogledajte trailer nove sezone hvaljene serije 'The Bear'

16.05.2023 u 15:13

Bionic
Reading

Prošle godine je izašla zabavna, napeta i emotivna serija koja je osvojila publiku diljem svijeta. Početkom ovog tjedna objavljen je prvi trailer za drugu sezonu hit serije 'The Bear' (Disney+) i prema riječima Carmy Berzatto (Jeremy Allen White), ekipa čikaške trgovine sendvičima želi početi 'svježe i čisto'

Prema sinopsisu 2. sezone, to je upravo ono što planiraju učiniti ogolivši restoran 'do kostiju' kako bi transformirali svoj sendvič shop u mjesto na novu razinu.

Ayo Edebiri, koja glumi glavnu kuharicu Sydney Adamu, na početku trailera zajedno s Carmyjem i njegovom sestrom Natalie (Abby Elliot), uvježbava njihovo predstavljanje investitorima.

Izvor: Društvene mreže

Vidi se kako ekipa procjenjuje da će 'facelift' za izmišljenu prodavaonicu sendviča u seriji trajati šest mjeseci, a svi izgledaju pod stresom. Trailer prikazuje ekipu koja pomaže u renoviranju, zapošljava novo osoblje i članove glumačke postave koji prolaze kroz niz emocija.

Allen White (najpoznatiji po ulozi u drugoj fantastičnoj seriji The Shameless) i Edebiri također se vide kako rade na novom jelovniku. 'Jelovnik kaosa, ali promišljen', kaže Allen White Edebiriju u nečemu što izgleda kao kućna kuhinja u kojoj testiraju svoje recepte. 'Potrebno nam je resetiranje', dodaje.

Trailer također daje prve naznake o tome koja je uloga nove članice glumačke postave Molly Gordon. Čini se da bi ta uloga možda mogla portretirati osobu iz Carmyne prošlosti koja se vraća u njegov život usred kaosa. 'Kakav je tvoj život, Berzatto?' Gordon pita Allena Whitea, koji izgleda iznenađeno što je vidi u traileru.

Ime njezine uloge tek treba biti potvrđeno, ali je prethodno najavljena kao novi dodatak glumačkoj ekipi druge sezone koja ima stalnu ulogu uz Edwina Leeja Gibsona i Olivera Platta. Ebon Moss-Bachrach također se vraća kao Carmyin rođak Richie, s Lionelom Boyceom, Lizom Colón-Zayas i Mattyjem Mathesonom koji ponovno glume svoje uloge kuhinjskog osoblja novoj sezoni.