GOLA NA KREVETU

Pogledajte pred kim se Maja Šuput skinula do kraja

14.07.2017 u 11:24

Bionic
Reading

Našu poznatu pjevačicu navikli smo gledati u raznim izazovnim izdanjima te smo se uvijek do sada pitali tko ju fotografira u golišavim pozama u hotelskim sobama. Ovoga puta Maja Šuput iznenadila je naciju i na Instagramu otkrila pred kim nema nimalo srama skinuti se do kraja

Iako Maja Šuput već godinama poslovno surađuje sa stilistom Markom Grubnićem koji joj je tijekom tog vremena postao i prijatelj, a nerijetko ih znamo skupa viđati i na zajedničkim putovanjima po svijetu, ipak nismo znali da su ovako bliski.

Nakon super napornog radnog dana vrijeme je za uzivanciju 🍽🍷🍾 Beograd je uvijek dobra opcija 😜

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Naime fotografija koju je sinoć postavila na svom profilu na Instagramu pokazuje kako ona potpuno gola leži na krevetu hotelske sobe, dok ispred nje sjedi Marko koji je strateški sjeo ispred tako da joj prekrije stražnjicu.

Getting ready gone wild... ✨🥂✨

A post shared by Marko Grubnic (@markogrubnic) on

'Preumorna da se obučem, ali njega to ne zanima...', napisala je ispod sporne fotografije koju je brzo nakon toga i obrisala.

Fotografiju je na svom profilu objavio i Grubnić i u rekordnom roku oduševio preko tisuću obožavatelja, ali i dalje nije jasno tko je autor ovakvih Majinih fotografija i pred kime joj nije neugodno pozirati apsolutno gola.

Red je da se ukazem i u Opatiji... ☀️☀️☀️

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Nije tajna to da naša 'kraljica svadbi' voli objavljivati izazovne fotografije na svojim društvenim mrežama pa se zato postavlja pitanje kako to da je baš ovu odlučila obrisati. 

Zelim vam dobro jutro 😘😘 na Ibizi i jutro izgleda drukcije 😜😜

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Možda je zbog nedavnog sukoba Lidije Bačić i Brune Šimleše, koji je preplavio medije nakon što je kolumnist napisao kako nije u redu to da Lidija Bačić i ostale pjevačice koje na društvenim mrežama objavljuju svoje razgolićene fotografije budu uzor mladim curama, i Maja shvatila da šalje krivu poruku itekako velikom broju mladih obožavateljica.