životna želja

Maja Šuput priželjkuje prinovu: 'Bilo bi fora da zasnujem malog Šuputića'

27.06.2017 u 16:56

Bionic
Reading

Već je dobro poznato da je Maja Šuput jedna od naših najtraženijih pjevačica na terenu. Na svojim nastupima na svadbama uvijek napravi odličnu atmosferu pa je zato angažirana tijekom cijele godine. Zbog nedostatka vremena ljubavni život sveo joj se, izjavila je, samo na dopisivanja

'Na odmoru sam od jučer, ne zanima me ništa osim čiste uživancije i hedonizma', tim je riječima Maja Šuput poručila svojim fanovima da će sad predahnuti od prenatrpanog rasporeda. Pjevačica godinama ne staje sa svojim tempom rada. Trenutno je angažirana na showu Nove TV 'Supertalent', a na svadbenim slavljima rasprodana je i do godinu dana unaprijed.

Na odmoru sam od jucer, ne zanima me nista osim ciste uzivancije i hedonizma 😎😎😎

A post shared by majasuput (@majasuput) on

U ovo doba godine često završi na injekcijama.

'Već sam bila dva puta prošli mjesec. Nije bila infuzija, bila je vitaminska injekcija. Tempo je onaj koji sam se zaklela da više nikad neću imati kad sam snimala TLZP. Ujutro nakon koncerta idem direktno na snimanje 'Supertlenta' i onda direktno sa snimanja na sljedeći koncert pa s koncerta opet idem na snimanje, tako da ćete podočnjaka na svojoj televiziji imati za izvoz', ispričala je pjevačica za InMagazin Nove TV.

Trenutno pati njezin ljubavni život. 'Malo se dopisujem kad mi je dosadno, ali izlizale su mi se jagodice više od tipkanja', priznala je Maja.

Od svojih obaveza odmara se odlaskom na putovanja, a njezina omiljena destinacija je Miami kamo se uvijek rado vraća. 'Mislim da bi bilo fora da tamo zasnujem jednog malog Šuputića', kaže pjevačica.

Working Sunday @supertalenthr 😘😘😘

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Idemo za Đurmanec 🎤🎤🎤 Veceras ludilo, pjesma , ples i urnebes 🎶🎶🎶#radimkomajasuput

A post shared by majasuput (@majasuput) on