OČEVIM STOPAMA

Pogledajte kakvog zgodnog i talentiranog sina ima slavni talijanski pjevač

01.10.2018 u 13:18

Bionic
Reading

Andreea Bocelli u zadnje vrijeme pokušava 'osuvremeniti' svoj glazbeni izričaj. Najprije je s Ed Sheeranom snimio duet njegove pjesme 'Perfect' u talijansko-engleskoj verziji, za novi album sprema duet s Dua Lipom, a prije nekoliko dana objavio je emotivan duet sa svojim prezgodnim sinom Matteom. Stas i glas mlađeg Bocellija ugodno je iznenađenje

'Svako tko je roditelj, tko poznaje dragocjenu odgovornost koju imaju majka ili otac shvatiti će značenje koje za mene ima ova pjesma. 'Fall On Me' je prvi duet koji pjevam sa svojim sinom Mateom', poručio je Andrea Bocelli, na svom Facebook profilu.

Matteo Boccelli uskoro će napuniti 21 godinu, a njegova glazbena karijera traje već neko vrijeme. Pjevao je na albumu 'Ven a Mi' sa svojim ocem, a slavni tenor je izjavio je glazbeni gen njegovog sina 'ugrađen' rođenjem. Dobio ga je u braku s dizajnericom Enricom Cenzatti. Par je bio u braku deset godina, a osim Mattea imaju i 24-godišnjeg sina Amosa koji će također gostovati na očevu novom albumu, ali u ulozi pijaniste.

View this post on Instagram

. #LosAngeles walk of fame

A post shared by Andrea Bocelli (@andreabocelliofficial) on

Matteo bi zbog svog markantnog izgleda mogao uspjeti i u manekenskim vodama. Snimio je već nekoliko modnih kampanja, a u jednoj je bio s Jennifer Lopez.

U drugoj je pak sudjelovao s it manekenkom nove generacije - Bellom Hadid.

  • +2
Matteo Bocelli Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia