prvi put 'uhvaćena'

Samozatajna Julija: Pogledajte kako izgleda sestra Jelene Rozge

27.04.2023 u 13:33

Bionic
Reading

U Splitu je proslavljen rođendan poznate parfumerije, a na događaj su stigle mnoge poznate osobe, ali i starija sestra jedne od naših najvećih pjevačkih zvijezda, Julija Rozga Ćuk

Osim što je njezin ljubavni život već godinama pravi misterij, rijetki znaju da pjevačica ima godinu i pol dana stariju sestru Juliju Rozgu Ćuk. Jelena Rozga jako je bliska s njom te je u više navrata pričala o njoj. Otkrila je da su se dugo tukle i to do 17. godine. Već je pjevala u Magazinu kad su se posvađale oko odjeće, a sestra joj je nakon toga bila puna modrica, dok je njoj falilo pola kose.

'Moja sis vodi potpuno drugačiji život. Julija je majka, predivna mama i oduvijek je bila tip koji se dizao u osam ujutro. Ja sam velika spavalica. Ona se odlučila za mirniji način života', ispričala je ranije za RTL Exkluziv. Julija se ne voli javno eksponirati, pa do sad nije postoala nijedna njezina fotografija. No na predstavljanju nove mirisne kreacije jednog brenda u Splitu je pozirala i fotografima koji su se tamo našli.

Julija je inače majka dvoje djece, a Jelena je vrlo bliska s nećacima. Podsjećamo, obitelj je rodom iz zaseoka Rozge u Blizni Gornjoj, sela koje je 50-ak kilometara udaljeno od Splita.

  • +17
Jelena Rozga - koncert u Beogradu Izvor: Pixsell / Autor: Antonio Ahel/ATA Images/PIXSELL